Cele mai citite
 


Protest Piaţa Universităţii: 20 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale; 29 de manifestanţi scoşi din zonă
luni, 16 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 20 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, până sâmbătă seară la ora 23,00, la manifestaţia care s-a desfăşurat în zona Pieţei Universităţii.
"16 persoane au primit asistenţă medicală de la Ambulanţă şi patru de la SMURD", a declarat, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul ambulanţei.
Ea a menţionat că patru persoane au fost intoxicate cu gaze lacrimogene.
Cinci jandarmi au necesitat îngrijiri medicale, dintre care trei au ajuns la spital.
De asemenea, 29 de persoane au fost scoase din zona manifestaţiei de la Piaţa Universităţii, după cum a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Florin Hulea.
Potrivit acestuia, este vorba despre manifestanţi care au agresat forţele de ordine şi au aruncat cu pietre, fumigene şi cărămizi.
Mai multe incidente au avut loc, sâmbătă seară, în Piaţa Universităţii. În repetate rânduri, protestatarii au forţat cordoanele forţelor de ordine şi au intrat pe carosabil. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu, Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 11 ore de protest în Piaţa Universităţii din Bucureşti, cu ciocniri între manifestanţi şi forţele de ordine Circa 20 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, până sâmbătă seară la ora 23:00, la manifestaţia care s-a desfăşurat în zona Pieţei Universităţii.
Ambulanţa şi SMURD, pregătite să asigure asistenţa medicală la mitingurile din Capitală Ambulanţa şi SMURD vor asigura asistenţa medicală la mitingurile care se vor desfăşura joi în Capitală.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Două echipaje asigură asistenţa medicală la pelerinajul de Florii; 200 de jandarmi acţionează pentru păstrarea ordinii Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov va asigura asistenţa medicală la pelerinajul de Florii, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.