Cele mai citite
 


Boc: Arafat este bine-venit să revină în MS sau să lucreze la noua lege a Sănătăţii, dacă va dori
marţi, 17 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Emil Boc a declarat, luni, că fostul subsecretar de stat Raed Arafat este bine-venit să revină în Ministerul Sănătăţii sau să lucreze la noul proiect al legii Sănătăţii, dacă va dori acest lucru.
După ce a anunţat că ministrul Ladislau Ritli a fost mandatat să formeze o echipă care să propună un nou proiect de lege a Sănătăţii, primul-ministru a fost întrebat dacă a luat în calcul ca Raed Arafat să lucreze la acest proiect.
"Este bine-venit dacă domnia sa va dori, iar în privinţa legii repet ce am spus şi ieri nici forma legii care a fost retrasă, nici noul proiect de lege nu au prevăzut şi nu vor prevedea privatizarea serviciului de urgenţă, desfiinţarea SMURD sau bani suplimentari pe care să-i plătească cetăţeanul din buzunar pentru serviciile de urgenţă. Acest lucru nu a fost suficient înţeles din nefericire în dezbaterea publică anterioară", a spus Boc, la Palatul Victoria.
Întrebat dacă a discutat cu ministrul Ladislau Ritli despre o posibilă revenire al lui Raed Arafat în Ministerul Sănătăţii, Boc a susţinut că "nu are niciun fel de problemă ca acesta să facă parte din orice echipă".
"Ministrul Sănătăţii vă va da toate detaliile pe marginea acestui subiect, dar eu nu am niciun fel de problemă ca domnia sa să facă parte din orice echipă", a spus premierul. AGERPRES/(A - Florentina Peia)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE/Dr. Arafat: Am revenit în Ministerul Sănătăţii pentru că motivul pentru care am plecat nu mai există Dr. Raed Arafat a declarat, marţi, că a acceptat să revină în poziţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, deoarece motivul care l-a determinat să îşi dea demisia nu mai există şi este normal să îşi continue activitatea.
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.
Ritli Ladislau: Îl aşteptăm pe Raed Arafat să colaboreze cu noi Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat luni că îl aşteaptă pe dr Raed Arafat să colaboreze la proiectul pentru viitoarea lege a Sănătăţii.
Guvern: Demisia lui Raed Arafat a fost înregistrată la Cabinetul premierului Boc Demisia subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a fost înregistrată marţi la Cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat Biroul de presă al Guvernului.
Ioana Muntean: MS va prezenta miercuri pe site proiectul noii legi a sănătăţii Proiectul noii legi a sănătăţii va fi publicat miercuri pe site-ul Ministerului Sănătăţii, a anunţat, marţi seară, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.
UPDATE Guvern: Ministrul Sănătăţii a retras din dezbatere, la cererea premierului, proiectul legii Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, anunţă Executivul.