Cele mai citite
 


Câteva sute de persoane au protestat în Piaţa Prefecturii din Craiova
marţi, 17 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Câteva sute de persoane au protestat duminică după-amiază timp de aproape trei ore în Piaţa "Mihai Viteazul" - Piaţa Prefecturii din Craiova în semn de nemulţumire faţă de plecarea medicului Raed Arafat din conducerea Ministerului Sănătăţii, dar şi faţă de nivelul lor de trai.
Deşi la început au fost circa 100 de persoane, pe parcurs s-au adunat în centrul Craiovei câteva sute de oameni - tineri şi pensionari, revoluţionari, suporteri ai Universităţii Craiova care au scandat "Ole, ola refuzăm dictatura!" "Sănătate pentru toţi, nu doar pentru mafioţi!", "Ultima soluţie, încă o revoluţie", 'Jos Guvernul!', 'Jos Băsescu!'.
La un moment dat printre protestatari s-a aflat şi senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu care mergea către cabinetul său parlamentar din centrul Craiovei şi a fost oprită de oameni.
"Mă aşteptam să fie mult mai puţini oameni, am primit şi eu o invitaţie pe reţelele de socializare. Am discutat la partid şi am spus că, deşi suntem alături de fiecare protestatar în parte care se simte umilit, nu vom putea fi fizic alături de ei, pentru că nu dorim ca acest gest al nostru de solidaritate până la urmă, un gest omenesc, să fie interpretat de actuala putere care este în stare să acuze pe oricine de orice. Sincer, mă aşteptam să fie mai puţini, dar lumea a venit în număr mult mai mare şi nu doar pentru susţinerea medicului Raed Arafat - asta a fost picătura care a umplut paharul, ci pentru că au ajuns la suprasaturaţie faţă de tot ce se întâmplă în ţară. Oamnii au problemele multe: salarii de mizerie, şomaj, pensii, le-a ajuns cuţitul la os", a declarat senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu.
Pe durata protestului oamenii au purtat drapele cu stema decupată, simbol al revoluţiei anticomuniste, precum şi pancarte pe care se putea citi: 'Jos Guvernul', 'PDL, au murit eroi, dar nu pentru voi', 'Demisia', 'Anticipate'. AGERPRES/(AS-Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ion Prioteasa (PSD): Sunt solidar cu toti cei care au manifestat în centrul Craiovei Vicepreşedintele PSD Ion Prioteasa declară că este solidar cu toţi cei care au manifestat, sâmbătă, în Piaţa Prefecturii din Craiova, atât în calitate de preşedinte al PSD Dolj, cât şi în calitate de craiovean.
Protest la Craiova pentru a doua zi consecutiv Peste 100 de persoane s-au adunat, duminică, la ora 15.00, în Piaţa Prefecturii din Craiova, pentru a doua zi consecutiv, pentru a protesta în semn de nemulţumire faţă de plecarea medicului Raed Arafat din conducerea ministerului Sănătăţii, dar şi faţă de actualul lor nivel de trai.
O manifestare de solidaritate cu Raed Arafat a avut loc la Târgu Mureş Peste 400 de persoane au participat, joi seara, în centrul municipiului Târgu Mureş, la o manifestare de solidaritate cu dr. Raed Arafat, fondatorul SMURD, care a demisionat din funcţia de subsecretar de stat în semn de protest faţă de prevederile proiectului legii sănătăţii referitoare la sistemul de...
Manifestarea de solidaritate cu Raed Arafat continuă la Târgu Mureş Aproximativ 2.500 de persoane, potrivit estimărilor reprezentanţilor Jandarmeriei, s-au adunat în faţa sediului SMURD din Târgu Mureş pentru a-şi manifesta solidaritatea faţă de dr Raed Arafat, fondatorul acestui serviciu.
Manifestări de solidaritate cu Raed Arafat au avut loc în mai multe oraşe din ţară Aproape 200 de persoane s-au adunat, vineri seara, în Piaţa Operei din centrul Timişoarei, în semn de solidaritate cu fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.
Galaţi: PSD consideră haotică iniţiativa Ministerului Sănătăţii de comasare a unor spitale Preşedintele PSD Galaţi, deputatul Dan Nica, şi fostul secretar de stat în ministerul Sănătăţii, dr. Aurel Nechita, au criticat, joi, într-o conferinţă de presă, iniţiativa Ministerului Sănătăţii de comasare a unor spitale, despre care au spus că este una haotică pentru că nu se ţine cont de niciun criteriu...