Cele mai citite
 


Suceava: Centrul de asistenţă socială de la Sasca Mică, modernizat cu bani europeni
joi, 24 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul de recuperare şi reabilitare din localitatea suceveană Sasca Mică va fi modernizat prin două proiecte a căror finanţare prin Programul Operaţional Regional (POR) urmează să fie fi aprobată, miercuri, în Consiliul Regional de Dezvoltare Nord-Est (CRDNE).
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că CRDNE va aproba în şedinţa de miercuri finanţarea a două proiecte privind modernizarea Centrului de recuperare şi reabilitare din localitatea suceveană Sasca Mică.
Flutur a spus că este vorba despre proiectele 'O viaţă normală' şi 'Gospodina', valoarea acestora fiind de 3,5 milioane de lei şi, respectiv, 2,2 milioane de lei.
Preşedintele CJ Suceava a precizat că în baza acestor proiecte vor fi reabilitate bucătăria, camerele şi grupurile sanitare de la aşezământul din Sasca Mică, care este subordonat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Proiect de modernizare a infrastructurii sociale destinate copiilor cu dizabilităţi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi a demarat proiectul 'Construire şi dotare Centru de zi pentru copilul cu autism - P+E, reabilitare şi modernizare Centru de plasament pentru copilul cu dizabilităţi, Drobeta-Turnu-Severin', a declarat marţi, pentru AGERPRES...
Centrul de recuperare neuropsihiatrică Sasca, reabilitat prin POR Centrul de recuperare şi reabilitare Neuropsihiatrică din Sasca Mică, aflat în subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, va fi reabilitat cu fonduri europene.
Tulcea: A fost inaugurat un nou centru pentru persoanele cu probleme psihice Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Tulcea a inaugurat, marţi, Centrul de recuperare şi reabilitare neuro-psihiatrică din comuna Horia, pentru care autorităţile judeţene au solicitat fonduri încă din anul 2008.
Prahova: Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Urlaţi, în continuare fără medic psihiatru angajat Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică pentru persone adulte cu handicap din oraşul prahovean Urlaţi funcţionează, de mai mulţi ani, fără niciun medic psihiatru angajat, în condiţiile în care beneficiarii centrului sunt persoane cu afecţiuni grave.
Tulcea: Modernizări de peste 900.000 de euro, în centrele de asistenţă socială din judeţ Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Tulcea derulează în prezent proiecte de modernizare a unor centre din judeţ în valoare de aproape 331.000 euro, conducerea instituţiei aşteptând de aproape doi ani demararea unui alt proiect similar în valoare de 650.000 de euro...
Hunedoara: Lucrările de modernizare la policlinica spitalului din Deva s-au încheiat Lucrările de modernizare la policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva s-au încheiat, recepţia oficială a acestora fiind efectuată vineri, după doi ani de zile de la începerea investiţiei ce a fost finanţată prin Programul Operaţional Regional - Fondul European de Dezvoltare Regională.