Cele mai citite
 


Dr. D. Dimulescu: Starea sănătăţii lui Ion Iliescu post intervenţie este bună
marţi, 17 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea sănătăţii preşedintelui Ion Iliescu este bună după intervenţia suferită pentru extirparea unui polip la colon, de un centimetru, a declarat luni conf. dr. Doina Dimulescu, managerul Spitalului Elias.
Potrivit conf. dr. Doina Dimulescu, polipul a fost evidenţiat la consultul efectuat în urmă cu o lună şi jumătate.
Echipa care a participat la intervenţie a fost formată din conf. dr. Tudor Nicolae, şeful compartimentului de Endoscopie, prof. dr. Mircea Diculescu, şeful Secţiei de Gastroenterologie, şi prof. dr. Mircea Beuran, de la Spitalul Floreasca.
Intervenţia a decurs normal, fără complicaţii, s-a efectuat potrivit protocoalelor iar pacientul va mai rămâne în spital până marţi sau miercuri, a precizat dr. Dimulescu.
La rândul său, conf. dr. Nicolae Tudor, care a efectuat endoscopia, a explicat că au fost luate toate măsurile de siguranţă pe perioada intervenţiei şi a estimat că evoluţia va fi una bună.
Medicul a mai spus că Ion Iliescu va ţine un regim alimentar şi va fi monitorizat în continuare.
Purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Valentin Calu, a declarat duminică pentru AGERPRES că fostul preşedinte Ion Iliescu a fost internat la Spitalul Elias pentru analize.
"Domnul Ion Iliescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias în vederea continuării investigaţiilor de control în sfera digestivă începute la sfârşitul anului trecut", a precizat ulterior, într-un comunicat dat publicităţii, reprezentantul spitalului.
Fostul şef de stat a mai fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias la sfârşitul lunii noiembrie anul trecut din cauza unor tulburări digestive. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) La 14 martie 2016 a murit singurul rănit în incendiul din Colectiv care mai era internat la Spitalul Floreasca, informează televiziunile de ştiri. Potrivit medicilor, acesta a murit în urma unor complicaţii hemoragice. Bilanţul victimelor care au murit a ajuns la 64.
Spitalul Elias: În cazul lui Sergiu Nicolaescu nu a fost vorba de cancer Reprezentanţii Spitalului Elias susţin că în cazul regizorului Sergiu Nicolaescu nu a fost vorba de cancer, ci de apendicită acută flegmonoasă perforată cu peritonită localizată, ''piesa excizată'' fiind în curs de examinare histopatologică.
Explozie Valea Cascadelor/ Colintineanu: Celulă de criză la nivelul MS; un bărbat operat în regim de urgenţă la Floreasca Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Laurenţiu Colintineanu, a anunţat că s-a format o celulă de criză la nivelul MS, în urma exploziei care a avut loc duminică într-un târg de vechituri din cartierul Militari.
Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias Fostul preşedinte Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias pentru analize, a declarat duminică pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Valentin Calu.
Spitalul Elias a cumpărat materiale pentru sterilizare de aproape 519.000 lei Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti a atribuit, pe 17 mai, trei contracte în valoare totală de aproape 519.000 de lei, prin care a cumpărat materiale pentru sterilizare, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 20 mai.
Spitalul Elias a iniţiat o procedură de licitaţie deschisă pentru a cumpăra dezinfectanţi Spitalul Universitar de Urgenţă Elias vrea să achiziţioneze dezinfectanţi şi a iniţiat în acest sens o procedură de licitaţie deschisă, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 17 iulie.