Cele mai citite
 


Ion Iliescu a fost operat
marţi, 17 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintelui Ion Iliescu i s-a făcut o polipectomie endoscopică pentru un polip, au declarat luni pentru AGERPRES surse medicale.
Potrivit acestora, starea sănătăţii sale este bună postoperator.
Purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Valentin Calu, a declarat duminică pentru AGERPRES că fostul preşedinte Ion Iliescu a fost internat la Spitalul Elias pentru analize.
"Domnul Ion Iliescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias în vederea continuării investigaţiilor de control în sfera digestivă începute la sfârşitul anului trecut", a precizat ulterior, într-un comunicat dat publicităţii, reprezentantul spitalului.
Fostul şef de stat a mai fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias la sfârşitul lunii noiembrie anul trecut din cauza unor tulburări digestive. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias Fostul preşedinte Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias pentru analize, a declarat duminică pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Valentin Calu.
Spitalul Elias a cumpărat materiale pentru sterilizare de aproape 519.000 lei Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti a atribuit, pe 17 mai, trei contracte în valoare totală de aproape 519.000 de lei, prin care a cumpărat materiale pentru sterilizare, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 20 mai.
Spitalul Elias a iniţiat o procedură de licitaţie deschisă pentru a cumpăra dezinfectanţi Spitalul Universitar de Urgenţă Elias vrea să achiziţioneze dezinfectanţi şi a iniţiat în acest sens o procedură de licitaţie deschisă, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 17 iulie.
Stagii de practică în ortopedie şi consiliere profesională pentru 150 de studenţi, la Spitalul Elias Spitalul Universitar de Urgenţă Elias va găzdui un program de stagii de practică în ortopedie şi consiliere profesională pentru 150 de studenţi la medicină, informează un comunicat transmis AGERPRES.
Sergiu Nicolaescu, internat la spitalul Elias pentru o afecţiune digestivă cronică Regizorul Sergiu Nicolaescu este internat în Spitalul Universitar de Urgenţă "Elias" pentru o afecţiune digestivă cronică cunoscută, se arată într-un comunicat de presă al unităţii medicale.
Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti precizează că are toate materialele şi medicamentele necesare răniţilor din Colectiv Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) a precizat, duminică, că deţine toate materialele sanitare şi medicamentele necesare pentru tratamentul pacienţilor internaţi.