Cele mai citite
 


Manifestaţia din Bucureşti continuă; 13 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală
marţi, 17 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 13 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, duminică, până la ora 21,00, dintre care şase au ajuns la Spitalul Universitar, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, medicul şef SMURD Bucureşti - Ilfov.
Potrivit acestuia, dintre cei şase care au ajuns la spital doi sunt jandarmi, unul având traumatism de punte nazală şi altul traumatism la mână.
Dr. Opriţa a precizat că patru manifestanţi au ajuns şi ei la spital.
Surse din Ministerul Administraţiei şi Internelor au precizat că 19 persoane au fost reţinute şi duse la secţiile de poliţie.
Mai mulţi protestatari sunt prezenţi, duminică seară, în jurul orei 22,00, la Piaţa Sf. Gheorghe. De asemenea, manifestanţii au ajuns şi în Piaţa Unirii.
În zona magazinului Cocor din Capitală, protestatarii au dat foc unor cartoane şi hârtii. Jandarmii aflaţi la faţa locului au încercat să îi disperseze cu gaze lacrimogene.
În Piaţa Universităţii, două maşini de salubritate au început să strângă resturile aflate pe carosabil.
Cordoanele de jandarmi sunt masate pe toatele cele patru laturi ale Pieţei Universităţii. Protestatarii sunt pe trotuare şi scandează, în spatele jandarmilor.
Circulaţia dinspre Piaţa Romană spre Universitate a fost redeschisă, la fel şi dinspre Universitate spre Piaţa Unirii.
Sute de persoane protestează duminică seară în Piaţa Universităţii, în a treia zi de manifestaţii începute vineri la Bucureşti.
Participanţii scandează lozinci antiprezidenţiale şi antiguvernamentale. AGERPRES/ (AS - Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mai multe persoane au apelat la asistenţă medicală la mitingul sindical Bucureşti, 22 sep /Agerpres/ - Cinci persoane au apelat la asistenţă medicală la mitingul sindical din Bucureşti, a declarat pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.
Crucea Roşie, SMURD şi AMFOR asigură asistenţa medicală la sărbătoarea Sf. Dimitrie cel Nou Asistenţa medicală pentru pelerinii care vor veni la sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou va fi asigurată, ca în fiecare an, de Crucea Roşie filiala sectorului 4, la care se adaugă Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor Ortodocşi (AMFOR) şi SMURD Bucureşti.
Asistenţă medicală pe Autostrada Soarelui Echipaje ale SMURD şi ISU asigură, în perioada estivală, pe autostrada spre litoral asistenţa medicală pentru fiecare sfârşit de săptămână, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti-Ilfov.
Un număr de 13 persoane au necesitat asistenţă medicală la mitingul de la Palatul Parlamentului Un număr de 13 persoane dintre participanţii la mitingul de la Palatul Parlamentului au apelat la serviciile de prim-ajutor, marţi, până la ora 12.00, a declarat, pentru AGERPRES, şeful SMURD Bucureşti - Ilfov, Bogdan Opriţa.
Ambulanţa şi SMURD, pregătite să asigure asistenţa medicală la mitingurile din Capitală Ambulanţa şi SMURD vor asigura asistenţa medicală la mitingurile care se vor desfăşura joi în Capitală.
Un echipaj SMURD a acordat asistenţă unei femei căreia i s-a făcut rău în balconul plenului Camerei Un echipaj SMURD a intervenit, marţi, la sala de plen a Camerei Deputaţilor, pentru a acorda asistenţă medicală unei femei căreia i s-a făcut rău şi care participa în calitate de simplu invitat la dezbaterea şi eventualul vot final asupra legii privind gestionarea câinilor.