Cele mai citite
 


Ministrul Ritli Ladislau: Vor fi consultări timp de 3-6 luni pentru noua lege a Sănătăţii
marţi, 17 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat luni că, în urma consultării pe care a avut-o cu premierul Emil Boc privind noua lege a Sănătăţii, ar putea fi două versiuni: fie amendarea vechiului act normativ, dar sunt deja prea multe amendamente, fie un proiect nou.
"Vom începe să lucrăm la o nouă formă a proiectului legislativ privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar. E nevoie de o reformă în sistemul sanitar. În prezent, acesta se confruntă cu o serie de probleme, începând cu cele de finanţare până la calitatea serviciilor medicale. La elaborarea proiectului pe care îl vom prezenta Guvernului României vom coopta medici, jurişti, reprezentanţi ai pacienţilor, pe cei ai sindicatelor, ai organizaţiilor profesionale. Estimăm o perioadă de consultări de aproximativ 3-6 luni, urmând ca mai apoi să avem un proiect pe care să îl supunem dezbaterii publice", a afirmat ministrul Sănătăţii.
Ritli Ladislau a adăugat că sunt aproximativ 15 capitole pe domenii care vor fi discutate, iar noul proiect legislativ va avea în vedere schimbări în ceea ce priveşte organizarea spitalelor, malpraxisul.
"Noul secretar de stat din MS, dr. Vasile Cepoi, va face un plan. Nu dorim consultări formale, ci consultări adevărate, iar după consultări forma care va ieşi se va supune dezbaterii publice", a explicat ministrul.
El a precizat că unele dintre reglementările cuprinse în proiectul de lege retras săptămâna trecută vor fi păstrate.
AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ritli Ladislau: Vor fi consultări timp de 3-6 luni pentru noua lege a Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat luni că, în urma consultării pe care a avut-o cu premierul Emil Boc privind noua lege a Sănătăţii, ar putea fi două versiuni: fie amendarea vechiului act normativ, dar sunt deja prea multe amendamente, fie un proiect nou.
Boc: Ministrul Sănătăţii, mandatat să formeze o echipă care să propună un nou proiect de lege Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a fost mandatat să formeze o echipă care să propună un nou proiect de lege a Sănătăţii, a anunţat luni premierul Emil Boc, după şedinţa coaliţiei de guvernare.
UPDATE/ Boc: Ministrul Sănătăţii, mandatat să formeze o echipă care să propună un nou proiect de lege Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a fost mandatat să formeze o echipă care să propună un nou proiect de lege a Sănătăţii, a anunţat luni premierul Emil Boc, după şedinţa coaliţiei de guvernare.
Ministrul Sănătăţii, mandatat să formeze o echipă care să propună un nou proiect de Lege a Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a fost mandatat să formeze o echipă care să propună un nou proiect de Lege a Sănătăţii, a anunţat luni, la prânz, premierul Emil Boc, după şedinţa coaliţiei de guvernare.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.