Cele mai citite
 


Ritli Ladislau: Îl aşteptăm pe Raed Arafat să colaboreze cu noi
marţi, 17 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat luni că îl aşteaptă pe dr Raed Arafat să colaboreze la proiectul pentru viitoarea lege a Sănătăţii.
"Este un specialist foarte bun pe care îl apreciem, cu expertiză care trebuie folosită. În plus, este preşedintele Comisiei de Urgenţă a Ministerului Sănătăţii şi aşteptăm să discutăm pe marginea viitoarei legi. Am vorbit cu dl Arafat înainte să plece şi l-am rugat să rămână, este un specialist care ne este de folos, care gestionează foarte bine urgenţa", a spus Ritli, la sediul MS.
El a adăugat că aşteaptă telefonul doctorului Arafat, iar în ceea ce priveşte posibilitatea revenirii acestuia în postul de subsecretar de stat a spus că este vorba despre o decizie politică şi în acest sens se poate pronunţa numai premierul.
"În prezent, în funcţia pe care a ocupat-o dr.Raed Arafat rămâne dr. Andrei Georgescu care este şi el specialist pe domeniul urgenţei", a menţionat ministrul.
Premierul Emil Boc a anunţat luni că ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a fost mandatat să formeze o echipă care să propună un nou proiect de lege a Sănătăţii.
"În privinţa Sănătăţii, a fost mandatat ministrul Sănătăţii să formeze o echipă care să redacteze un nou proiect de lege a Sănătăţii, o echipă din care să nu lipsească reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi, ai medicilor, ai sindicatelor, ai patronatelor, colegiul medicilor, ai societăţii civile, care în urma analizei să ne propună un nou proiect de lege sau modificarea legislaţiei existente", a afirmat Boc. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ioana Muntean: MS va prezenta miercuri pe site proiectul noii legi a sănătăţii Proiectul noii legi a sănătăţii va fi publicat miercuri pe site-ul Ministerului Sănătăţii, a anunţat, marţi seară, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.
UPDATE/ Boc: Ministrul Sănătăţii, mandatat să formeze o echipă care să propună un nou proiect de lege Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a fost mandatat să formeze o echipă care să propună un nou proiect de lege a Sănătăţii, a anunţat luni premierul Emil Boc, după şedinţa coaliţiei de guvernare.
Boc: Arafat este bine-venit să revină în MS sau să lucreze la noua lege a Sănătăţii, dacă va dori Premierul Emil Boc a declarat, luni, că fostul subsecretar de stat Raed Arafat este bine-venit să revină în Ministerul Sănătăţii sau să lucreze la noul proiect al legii Sănătăţii, dacă va dori acest lucru.
Guvern: Demisia lui Raed Arafat a fost înregistrată la Cabinetul premierului Boc Demisia subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a fost înregistrată marţi la Cabinetul premierului Emil Boc, a anunţat Biroul de presă al Guvernului.
Ritli Ladislau: Legislaţia privind asistenţa de urgenţă rămâne în responsabilitatea statului Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat joi că proiectul de lege privind sănătatea prevede referitor la asistenţa de urgenţă că SMURD, ambulanţa rămân în responsabilitatea statului, însă a adăugat că dacă cineva din privat ar dori să intre în acest sistem ar trebui să îndeplinească standardele...
Ritli:Noul proiect de lege este asumat de MS în mare parte, sunt şi elemente care mai necesită discuţii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat marţi seara că actualul proiect al legii Sănătăţii încearcă să răspundă semnelor de întrebare care au apărut în urma redactării raportului comisiei prezidenţiale în domeniu.