Cele mai citite
 


Satu Mare: Un nou focar de rujeolă
marţi, 17 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou focar de rujeolă a fost depistat în comuna sătmăreană Viile Satu Mare, mai mulţi copii fiind internaţi la Spitalul Judeţean (SJ) Satu Mare.
Purtătorul de cuvânt al SJ Satu Mare, Constantin Demian, a declarat luni că 9 copii din Viile Satu Mare, cu vârste cuprinse între 3 şi 17 ani, au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe cu diagnosticul preliminar de rujeolă. Alţi cinci copii, proveniţi din alte două localităţi rurale din judeţ, au fost diagnosticaţi aceeaşi afecţiune, toţi fiind internaţi la secţia de Boli Infecţioase.
În luna decembrie şi la începutul acestui an, mai mult de 40 de copii din localităţile Hrip şi Turulung, au ajuns tot la spital fiind diagnosticaţi tot cu rujeolă, în judeţ fiind mai multe focare. AGERPRES /(AS-Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Circa 30 de copii internaţi la spital, de Crăciun Aproximativ 30 de copii din două localităţi au fost internaţi de Crăciun în Spitalul Judeţean Satu Mare din cauza rujeolei.
Hunedoara: Focar de rujeolă în zona Haţeg Un focar de rujeolă a fost anunţat, joi, în zona oraşului Haţeg, din judeţul Hunedoara, boala fiind diagnosticată la 21 de persoane, dintre care opt cazuri sunt confirmate prin analize de laborator.
Satu Mare: Cazul unui bărbat care a făcut infarct în toaleta de la Urgenţe, verificat de instituţii Cazul unui bărbat care a făcut infarct în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare este verificat de mai multe instituţii judeţene, fiind suspiciuni că pacientul ar fi aşteptat prea mult până să fie consultat.
Satu Mare: Focar de scarlatină confirmat la o şcoală din municipiu Un focar de scarlatină a fost confirmat la Şcoala Gimnazială Grigore Moisil din municipiul Satu Mare, arată rezultatele analizelor de laborator.
Satu Mare: Focar de trichineloză în Medieşu Aurit Douăzeci de persoane din comuna Medieşu Aurit au ajuns la Spitalul Judeţean Satu Mare după ce au consumat carne de port infestată cu trichinella spiralis.
Satu Mare: Tânăr la urgenţe după ce a consumat 'plante etnobotanice' Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor Satu Mare, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fumat o ţigară din 'plante etnobotanice'.