Cele mai citite
 


Suceava: La Câmpulung Moldovenesc s-a inaugurat al patrulea modul SMURD din judeţ
marţi, 17 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Al patrulea modul de prim ajutor SMURD a fost inaugurat, luni, la Câmpulung Moldovenesc, devenind operaţional şi funcţionând în cadrul Detaşamentului de Pompieri din municipiului de la poalele Rarăului.
Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Monica Tătaru, a spus că Staţia SMURD Câmpulung Moldovenesc este deservită de 16 paramedici pompieri şi are în dotare o autospecială 'Volkswagen', cu tracţiune integrală, în valoare de peste 342.000 de lei, medicamentele şi materialele sanitare urmând să fie asigurate de SMURD Suceava.
Potrivit lui Tătaru, înfiinţarea noii staţii a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare, Descarcerare s-a impus ca o necesitate, având în vedere faptul că zona Câmpulung este traversată de Drumul Naţional DN17, pe care accidentele rutiere sunt frecvente.
Printre participanţii la inaugurare s-au aflat prefectul Sorin Arcadie Popescu, vicepreşedintele PDL al Consiliului Judeţean, Vasile Ilie, primarul de Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, deputatul PDL Dan Gabriel Gospodaru şi prim-adjunctul şefului ISU Suceava, colonelul Dan Hoffman.
Începând din toamna anului 2008, în judeţul Suceava funcţionează staţii SMURD la Suceava, Vatra Dornei şi Rădăuţi. Până în prezent, acestea au avut 3.636 de intervenţii. /AGERPRES/(AS-Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
A fost inaugurat SMURD Harghita Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a devenit, luni, operaţional şi în Harghita, la ceremonia de inaugurare fiind prezent şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat.
SMURD a efectuat peste 160.000 de intervenţii de la înfiinţare Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bucureşti a efectuat, în cei trei ani de la înfiinţarea sa, 160.707 intervenţii de urgenţă, acordând asistenţă medicală la 124.229 de persoane.
Covasna: SMURD aniversează un an de la înfiinţare Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Covasna aniversează un an de la înfiinţare, perioadă în care a avut aproape 2200 de intervenţii.
Brăila: SMURD Făurei a devenit operaţional Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila a inaugurat vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă.
Vaslui: SMURD inaugurat în judeţ Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Vaslui - echipaje de prim-ajutor Vaslui şi Bârlad a fost inaugurat, vineri, în prezenţa subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat şi a autorităţilor judeţene.
RETROSPECTIVÃ/ Sălaj: Peste 2.000 de intervenţii SMURD în primul an de activitate Primul an de activitate al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare în Sălaj a însemnat peste 2.000 de intervenţii la nivelul celor patru subunităţi din judeţ, pentru toate urgenţele care pun viaţa unei persoane sau mai multora în pericol imediat.