Cele mai citite
 


Teleorman: Dezbatere privind prevenirea incendiilor în unităţile sanitare
marţi, 17 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O dezbatere informativ-instructivă cu privire la problematica prevenirii incendiilor în unităţile sanitare a avut loc loc luni la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.
Adjunctul şefului ISU Teleorman, lt.col.Aurel Chivu, care a coordonat această activitate, a declarat pentru AGERPRES că au fost prezentate cu acest prilej noutăţile legislative din domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor, practici bune şi filme documentare despre riscurile ce pot apare în sistemul sanitar prin încălcarea normelor din acest domeniu.
De asemenea, în timpul dezbaterilor a fost pus accent pe activitatea de protecţie civilă, pe modul de execuţie a lucrărilor de construcţie şi de realizare a instalaţiilor sanitare în reţeaua medicală.
Potrivit sursei citate, s-a insistat pe modalităţile de organizare a primei intervenţii şi pe salvarea - evacuarea unităţilor spitaliceşti în caz de producere a situaţiilor de urgenţă.
La dezbaterea de la sediul ISU au participat reprezentanţi ai spitalelor şi administraţiilor publice locale, cadre tehnice cu atribuţii de apărare împotriva incendiilor şi inspectori de protecţie civilă din sistemul sanitar.
Până la sfârşitul primului semestru, conform planificării ISU Teleorman pe anul 2012, se prevede efectuarea unei ample activităţi de control în unităţile sanitare din judeţ. AGERPRES / (AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Calitatea sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă a crescut prin dotarea cu echipamente a ISU Capacitatea şi calitatea sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat au înregistrat o îmbunătăţire prin achiziţia echipamentelor specifice ISU, a declarat marţi preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea...
Teleorman: Într-o lună de la înfiinţarea sa, SMURD a avut 550 de intervenţii Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman a intervenit pe parcursul lunii de când a fost înfiinţat la 550 de cazuri, în urma apelurilor făcute prin 112.
Sponsorizări ISU în 2015 - Materiale IT, furtunuri, echipamente medicale, materiale de construcţii, televizoare, hârtie igienică Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a publicat marţi pe site sponsorizările primite de inspectoratele teritoriale în anul 2015, materiale de peste 100.000 de lei primind ISU Bucureşti Ilfov, ISU Buzău, ISU Timiş, ISU Suceava şi IGSU.
Teleorman: Circa 5.980 de intervenţii ale SMURD în primul an de activitate Aproximativ 5.980 de intervenţii au fost făcute prin Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman în primul an de activitate.
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.
Teleorman: Aproape 4.000 de intervenţii SMURD, în câteva luni de la înfiinţarea sa Aproape 4.000 de intervenţii au fost efectuate de lucrătorii din cadrul Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman în judeţul din sudul ţării în perioada care a trecut de la înfiinţarea sa, în luna aprilie.