Cele mai citite
 


Un număr de 33 de persoane care au participat la manifestaţiile din Capitală au avut nevoie de asistenţă medicală
marţi, 17 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 33 de persoane care au participat la manifestaţia din Piaţa Universităţii au avut nevoie de asistenţă medicală.
Dintre acestea, 17 au ajuns în spitale, 4 fiind jandarmi, cu traumatisme cranio cerebrale, intoxicaţii cu gaze lacrimogene şi fracturi deschise, a declarat pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, medicul şef al SMURD Bucureşti, Ilfov. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Patru zile de proteste în Bucureşti şi în ţară Protestele din centrul Bucureştiului şi în ţară continuă luni după-amiază pentru a patra zi consecutiv, acestea soldându-se, duminică, cu noi ciocniri violente între protestatari şi forţele de ordine, care au folosit gaze lacrimogene dar şi tunuri cu apă. Peste 30 de persoane şi patru jandarmi au necesitat...
Asistenţă medicală pe Autostrada Soarelui Echipaje ale SMURD şi ISU asigură, în perioada estivală, pe autostrada spre litoral asistenţa medicală pentru fiecare sfârşit de săptămână, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti-Ilfov.
Crucea Roşie, SMURD şi AMFOR asigură asistenţa medicală la sărbătoarea Sf. Dimitrie cel Nou Asistenţa medicală pentru pelerinii care vor veni la sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou va fi asigurată, ca în fiecare an, de Crucea Roşie filiala sectorului 4, la care se adaugă Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor Ortodocşi (AMFOR) şi SMURD Bucureşti.
A treia zi de proteste în Bucureşti; violenţe fără precedent în centrul capitalei Protestele din centrul Bucureştiului s-au soldat duminică seară, în cea de-a treia zi a manifestaţiilor, cu noi ciocniri violente între protestatari şi forţele de ordine, care au folosit gaze lacrimogene, dar şi tunuri cu apă.
Manifestaţia din Bucureşti continuă; 13 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală Un număr de 13 persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, duminică, până la ora 21,00, dintre care şase au ajuns la Spitalul Universitar, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, medicul şef SMURD Bucureşti - Ilfov.
Ambulanţa şi SMURD, pregătite să asigure asistenţa medicală la mitingurile din Capitală Ambulanţa şi SMURD vor asigura asistenţa medicală la mitingurile care se vor desfăşura joi în Capitală.