Cele mai citite
 


Vaslui: Un bolnav a ajuns cu întârziere de câteva ore la spital, din cauza drumului impracticabil
duminică, 22 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatea vasluiană Rebricea a ajuns sâmbătă, cu o întârziere de câteva ore, la Spitalul de Urgenţă Vaslui, din cauză că ambulanţa nu a putut răspunde la solicitare, de vină fiind drumul impracticabil.
Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a trimis în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă două maşini pentru a aduce la spital pacientul care avea urgent nevoie de dializă.
Potrivit reprezentanţilor SAJ Vaslui, prima autosanitară s-a împotmolit şi nu a mai putut ajunge la solicitare, iar din această cauză a fost trimisă o altă ambulanţă pentru a transporta bolnavul la spital.
''A fost o intervenţie dificilă. Drumurile sunt acoperite de polei, a plouat şi a îngheţat. Şoferii care pleacă la intervenţii patinează şi în condiţiile în care au lanţuri puse la roţi'', a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.
Potrivit sursei citate, intervenţia ambulanţierilor a durat mai bine de trei ore, dar pacientul a ajuns în stare stabilă la spital.
În ultimele ore salvările din judeţul Vaslui au înregistrat întârzieri de zeci de minute la solicitări din cauza drumurilor impracticabile. AGERPRES/ (AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Avalanşă de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Judeţean după introducerea coplăţii Introducerea coplăţii a determinat o creştere cu aproximativ 25 la sută a numărului de apeluri către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. Potrivit conducerii instituţiei, cetăţenii cred că solicitând salvarea vor fi consideraţi urgenţe medicale şi vor fi scutiţi de coplata introdusă în spitale...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Ambulanţa cere intervenţia armatei pentru transportul unui copil bolnav Serviciul de Ambulanţă Judeţean de Ambulanţă Valsui a cerut vineri intervenţia armatei după ce o salvare nu a putut să ajungă, din cauza drumurilor blocate de viscol, la un copil de 9 luni cu boală diareică acută.
Vaslui: În 2012, a crescut numărul de apeluri abuzive la ambulanţă Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a înregistrat în cursul anului trecut o creştere a numărului de apeluri pentru cazuri care nu reprezintă urgenţe medicale.
Vaslui: Serviciul de ambulanţă funcţionează cu doar 4 medici din 16 Vaslui, 29 oct /Agerpres/ - Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui funcţionează la această dată cu un deficit de personal de aproximativ 300 de cadre.
Vaslui: Număr crescut de solicitări la serviciul de ambulanţă Numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a crescut în ultimele trei zile cu aproape 20% faţă de perioada obişnuită, fiind vorba de aproximativ 300 de solicitări, iar principalele motive de solicitare fiind durerile abdominale şi afecţiunile digestive.