Cele mai citite
 


Vrancea: Oamenii fără adăpost, adunaţi de pe străzi de echpajele SMURD
luni, 30 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Paramedicii echipajelor SMURD au ridicat, în ultimele 24 ore, zece persoane fără adăpost din Gara Focşani şi le-au dus la Adăpostul de Noapte 'Sfântul Nicolae cel Nou'.
Conform Biroului de Presă al ISU Vrancea, persoanele fără adăpost aveau vârste curpinse între 16 şi 50 de ani şi erau venite din toate colţurile ţării.
Tuturor celor găsiţi în stradă, paramedicii le-au acordat mai întâi îngrijiri medicale, dacă a fost cazul.
Paramedicii de pe echipajele SMURD şi medicii de pe ambulanţe vor merge prin oraş şi în zilele următoare, în căutarea persoanelor fără adăpost. Misiunea lor va dura toată perioada atenţionării meteo cu Cod galben de ger. AGERPRES (AS-Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: În cei patru ani de la înfiinţare echipajele SMURD din judeţ au înregistrat 6.419 misiuni SMURD Vrancea a marcat miercuri patru ani de la înfiinţare, perioadă în care echipajele sale au participat la 6.419 misiuni, a declarat pentru AGERPRES locotenent colonelul Flaviu Dorel Chiscop, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Anghel Saligny.
Vrancea: Trei ambulanţe SMURD pentru ISU Trei ambulanţe SMURD au ajuns, luni, în Vrancea şi vor intra în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Vrancea: SMURD, operaţional în toate staţiile de pompieri Serviciul SMURD a devenit operaţional, vineri, la toate cele patru unităţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Vrancea: Raed Arafat a inaugurat SMURD Vrancea Focşani, 5 feb /Agerpres/ - Subsecretarul de stat Raed Arafat a inaugurat, vineri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.
Vrancea: Primele intervenţii SMURD după inaugurarea serviciului judeţean Ambulanţele SMURD au intervenit vineri de două ori, la câteva ore de la inaugurarea acestui serviciu de subsecretarul de stat Raed Arafat.