Cele mai citite
 


BioZone – aer curat în locuinţa ta!
luni, 30 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Alergologie si Imunologie
 

 

 
 
 
În ciuda aparenţelor, cea mai mare parte a timpului din viaţă ne-o petrecem respirând aerul din căminul nostru. Calitatea aerului din locuinţă are o mare influenţă asupra sănătăţii şi confortului nostru. Praful, mirosurile neplăcute, sporii de mucegai, odorizantele de cameră şi produsele pentru igiena şi întreţinerea locuinţei sunt doar câţiva dintre factorii care influenţează calitatea aerului din interiorul unei case aproape fără ca noi să ne dăm seama.

 

 

Poluanţii, bacteriile şi virusurile din casă pot provoca afecţiuni grave precum astmul, bolile pulmonare, rinitele, durerile de cap. Pentru a evita numeroasele afecţiuni şi infecţii, trebuie să ne îngrijim permanent de aerul pe care-l respirăm zi de zi la noi acasă.
 
De acum, problema calităţii aerului din locuinţă poate fi soluţionată simplu, rapid şi eficient. BioZone este un aparat din categoria purificatoarelor de aer care dezodorizează şi dezinfectează aerul şi suprafeţele. Mirosurile neplăcute precum cel de țigări, de mâncare, de mucegai, de la animale de companie, toalete, gunoi menajer, igrasie pot fi uşor eliminate şi nu mascate prin alte parfumuri. BioZone distruge moleculele din aer care generează mirosul şi le aduce în formă de compuşi simpli, constituenţi normali ai aerului.
 
Pe lângă funcţia sa de a dezodoriza încăperea, BioZone dezinfectează aerul şi suprafeţele, reducând încărcătura microbiană. Aparatul BioZone are capacitatea de a distruge microorganisme precum bacteria E.coli, stafilococul auriu (inclusiv cel rezistent la antibiotice, MRSA), bacilul piocianic, alergeni, sporii de mucegaiuri. De asemenea, purificatorul de aer BioZone este eficient şi împotriva gripei (sezoniere, aviare, porcine).
 
Prin eficienţa sa împotriva germenilor patogeni, atât din aer, cât şi de pe suprafeţe, BioZone împiedică răspândirea microbilor în încăpere şi reduce riscul de îmbolnăvire în spațiul în care este instalat.
 
Eficienţa BioZone în reducerea încărcăturii bacteriene dintr-un spaţiu închis a fost testată atât în prestigioase centre internaţionale (Penn State University, Institute of Microbiology and Epidemiology Beijing, Korea Apparel Testing & Research Institute), cât şi în institute specializate din România (Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof.Dr. Matei Balş” şi Institutul Naţional de Sănătate Publică).
 
Tehnologia BioZone de ultimă generaţie cu cele 5 mecanisme de funcţionare (oxidarea fotocatalitică, fotoplasma, lumina germicidală, ionii negativi, ozonul) situează aparatele BioZone pe primul loc în România în categoria purificatoarelor de aer.
 
BioZone nu poluează mediul eliberând parfumuri pentru a masca mirosurile neplăcute, nu necesită consumabile şi consumă doar 18-24W. Este perfect silenţios şi foarte uşor de instalat, utilizat şi de întreţinut.
 
Purificatoarele de aer BioZone pot fi folosite atât acasă, cât şi în automobil, birouri, hoteluri, spitale, instituţii publice, şcoli, grădiniţe, bănci, restaurante, săli de sport, cluburi, săli de curs, cămine de bătrâni etc.
 
Pentru mai multe detalii, accesaţi: www.biozoneac.ro
Începând cu 2010, BioZone este distribuitor exclusiv al companiei finlandeze Biozone Scientific International, producător de echipamente pentru purificarea şi dezinfecţia aerului.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
BioZone poate fi o soluţie pentru reducerea riscului de infecţii nosocomiale! Contaminarea aerului şi a suprafeţelor cu numeroase bacterii, virusuri, bacili, alergeni, fungi reprezintă o cauză importantă a infecţiilor nosocomiale. În acest sens calitatea aerului ar trebui să beneficieze de o atenţie sporită din partea managementului instituţiilor sanitare, întrucât costurile...
Mituri despre igiena intimă. Ce este corect şi ce nu? Igiena intimă feminină rămâne încă o temă tabu, în ciuda importanţei majore pe care aceasta o are în îngrijirea şi sănătatea oricărei femei. Mai mult, lipsa de informare în legătură cu acest obicei zilnic poate cauza grave probleme de sănătate şi poate influenţa în mod serios viaţa de cuplu...
Mirosul neplacut al corpului si tratamentele acestui sindrom Recentele studii medicale au demonstrat ca unii oameni care prezinta un puternic miros al corpului sufera de diverse probleme in viata lor personala.
Alergia mai agresivă ca niciodată Caracteristici generale Ne aflăm într-un secol aflat sub amprenta poluării, a stresului, a luptei cu timpul, a obsesiei igienice şi a egocentrismului dus la limitele de sus ale materialismului. Toate aceste direcţii sfâşie efectiv fiinţa umană în toate felurile, motiv pentru care organismul biologic...
Alexandru Rafila avertizează asupra consumului de antibiotice în exces: Ne îngrijorează reîntoarcerea la epoca pre-antibiotică Consumul excesiv de antibiotice poate să determine o întoarcere la "epoca pre-antibiotică", iar consecinţele acestui fapt ar fi incalculabile, a declarat, joi, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, într-o conferinţă de presă cu tema "Antibioticele - utilizarea...
Igiena intimă în timpul sarcinii A avea grijă de sănătatea corpului presupune pe lângă o alimentaţie echilibrată şi sport, o igienă corespunzătoare care să asigure nivelul de confort necesar menţinerii sănătăţii şi a unei stări de bine din interior.