Cele mai citite
 


Două autovehicule Hyundai 4X4, puse la dispoziţia Crucii Roşii pentru ajutorarea famililor izolate de viscol
marţi, 31 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două autovehicule de teren marca Hyundai echipate complet au fost puse la dispoziţia Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România pentru distribuţia de alimente către familiile izolate în urma căderilor masive de zăpada şi gerului înregistrat în ultima săptămână, a anunţat, luni, într-un comunicat de presă, Hyundai Auto România, importator exclusiv al mărcii pe plan local.
Acţiunea de distribuţie a alimentelor a demarat luni, iar primele ajutoare urmează să fie distribuite în judeţele Dâmboviţa şi Ilfov.
Potrivit sursei citate, cele două autovehicule Hyundai pe care se bazează voluntarii Crucii Roşii pentru această intervenţie sunt un Santa Fe şi un ix35, echipate corespunzător pentru a străbate drumurile încă înzăpezite din ţară.
În ceea ce priveşte capacitatea de transport a celor SUV-uri, un Hyundai Santa Fe poate fi încărcat cu până la 2.213 litri în timp ce pentru ix35 vorbim despre 1.436 litri.
Hyundai Auto România, parte a Grupului Ţiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai pe plan local din anul 1994, şi aduce pe piaţa naţională 11 modele ale constructorului sud-coreean.
Fondată în anul 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial începând din anul 2007.AGERPRES/(AS-Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Prefectura, Crucea Roşie, Poliţia strâng ajutoare pentru sinistraţi Mai multe instituţii, organizaţii şi partide politice, printre care Prefectura judeţului Hunedoara şi Crucea Roşie, Poliţia TF şi Primăria din Petroşani au anunţat că organizează campanii de strângere de ajutoare umanitare pentru persoanele sinistrate din judeţele afectate de căderile de zăpadă şi viscol...
DOCUMENTAR: Ziua Crucii Roşii Române, 140 de ani de activitate umanitară Societatea de Cruce Roşie din România s-a înfiinţat şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea ţării noastre la Prima Convenţie de la Geneva ''pentru ameliorarea situaţiei răniţilor şi bolnavilor din forţele armate în campanie''.
Voluntarii Crucii Roşii din Sibiu - în campanie pentru revigorarea programului 'Banca de alimente' Voluntarii Crucii Roşii Sibiu vor măsura tensiunea şi vor asigura gratis, cursuri de prim-ajutor, chiar în hipermarketurile din oraş pentru a le reaminti sibienilor că pot dona hrană pentru cei săraci, în cadrul programului "Banca de alimente".
Fundaţia Vodafone România a donat 5.000 de euro, ca răspuns la apelul lansat de Crucea Roşie Fundaţia Vodafone România a donat 5.000 de euro pentru Banca de Alimente, ca răspuns la apelul lansat de Crucea Roşie pentru ajutorarea victimelor izolate din cauza căderilor masive de zăpadă, informează organizaţia printr-un comunicat de presă.
Tulcea: Sprijin pentru Chilia Veche din partea Crucii Roşii Române Filiala tulceană a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România (SNCRR) va acorda, marţi, în comuna Chilia Veche, localitate din Delta Dunării, 66 de pachete cu alimente şi materiale igienico-sanitare, în cadrul unei acţiuni derulate la nivel naţional.
Bacău: Filiala Crucii Roşii iniţiază o campanie de colectare de ajutoare pentru sinistraţii din judeţul Galaţi Filiala băcăuană a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie iniţiază, începând de marţi, o campanie de colectare a ajutoarelor destinate persoanelor sinistrate în urma inundaţiilor de săptamâna trecută din judeţul Galaţi, a declarat pentru AGERPRES preşedintele organizaţiei, Marcel Babliuc.