Cele mai citite
 


Bihor: Medicii urologi din Transilvania se reunesc la Oradea
joi, 24 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medici specialişti urologi şi medici de familie din întreaga Transilvanie vor participa, în perioada 24 - 26 septembrie, la cea de a IX-a ediţie a 'Săptămânii urologiei', un simpozion organizat de prof. univ. dr. Gheorghe Bumbu, care va susţine operaţii demonstrative, cursuri şi prezentări.
Scopul manifestării este popularizarea în rândul medicilor urologi, a metodelor actuale de tratament medicamentos şi chirurgical, privind patologia aparatului genito-urinar, un domeniu pe care profesorul Bumbu l-a abordat integrat şi ale cărui performanţe chirurgicale au fost şi sunt recunoscute pe plan internaţional.
La manifestare sunt aşteptaţi să participe circa 70 de medici de la Clinicile de Urologie din Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş, şefii serviciilor de urologie din Baia Mare, Satu Mare, Şimleu, Zalău, Negreşti Oaş, Blaj, Alba Iulia, Sibiu, etc..
'Săptămâna urologiei' de la Oradea se înscrie într-un program european care cuprinde manifestări de gen în majoritatea ţărilor din Europa.
Prof. univ. dr. Gheorghe Bumbu este vicepreşedintele Asociaţiei Române de Urologie şi preşedintele Societăţii de Uroginecologie, membru de onoare al Asociaţiei Urologilor din Europa Centrală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Cursuri practice de extirpare totală a vezicii urinare şi înlocuire cu rezervoare intestinale, la Spitalul Judeţean Un curs postuniversitar inedit de cistectomii (extirpare a vezicii urinare) are loc în acest zile la Clinica de Urologie a Spitalului Judeţean Timişoara, unde 32 de medici români şi străini se perfecţionează în această intervenţie.
Cluj: Simpozionul internaţional 'Progrese în uro-oncologie II' Specialişti de prestigiu din ţară şi din străinătate participă, începând de joi, timp de trei zile, la Simpozionul cu tema "Progrese în uro-oncologie II", organizat Centrul de Chirurgie Robotică al Spitalului Clinic Municipal, în parteneriat cu Institutul Oncologic din Cluj-Napoca.
Aproape 300 de participanţi prezenţi în cadrul cursului ,,Bolile Metabolice: de la teorie la practică” – desfăşurat la Timişoara Aproximativ 300 de medici diabetologi, cardiologi, nefrologi, endocrinologi, dar și medici chirurgi, oftalmologi, neurologi, medici de familie și rezidențiau participat sâmbătă, 12 octombrie 2013, la Cursul ,,Bolile Metabolice: de la teorie la practică”,organizat de Societatea Română de Diabet, Nutriție...
AL II-LEA SIMPOZION NAȚIONAL DE UROLOGIE PEDIATRICĂ - 5-7 IUNIE 2014 - CLUJ-NAPOCA, HOTEL OPERA PLAZA Organizat cu prilejul Zilei Copilului, al doilea Simpozion Național de Urologie Pediatrică oferă o platformă ideală pentru discutarea ultimelor protocoale, diagnostice și terapeutice utilizate în patologia congenitală uro-genitală.
Cursurile online - un nou trend în perfecţionarea medicilor de familie La numai 3 luni de la lansare, peste 2.000 de medici de familie participă la cursurile online pe platforma dedicată FormareMedicală.ro, se arată într-un comunicat de presă al Societăţii Naţionale a Medicilor de Familie (SNMF), transmis marţi AGERPRES.
Peste 250 de medici s-au reunit în cadrul cursului ,,Actualități și Controverse în Diabetul Zaharat” Medici diabetologi, cardiologi, nefrologi, endocrinologi, dar și medici chirurgi, oftalmologi, neurologi, medici de familie și rezidenți au participat sâmbătă, 6 aprilie, la Cursul ,,Actualități și Controverse în Diabetul Zaharat”, organizat de Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice...