Cele mai citite
 


Producătorul de software TotalSoft a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse
marţi, 31 ianuarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători de software din România, membru al Global Finance, a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse, lider european pentru soluţii de Talent Management, informează, luni, Total Soft.
În baza acestui parteneriat, TotalSoft extinde sistemul Charisma HCM, destinat domeniului resurselor umane, cu o componentă de Talent Management care înglobează cele mai bune practici în domeniu, utilizate de peste 1.900 de corporaţii din 70 de ţări.
'Din poziţia noastră, de furnizor de software lider în domeniul HR&Payroll, am constatat o oportunitate în zona soluţiilor destinate creşterii performanţei angajaţilor. Parteneriatul cu Lumesse şi integrarea celei mai puternice soluţii de talent management în Charisma HCM ne oferă avantajul imens de a fi primul şi singurul furnizor care oferă un pachet complet, adaptat legislaţiei româneşti', a declarat Daniel Ionescu, Strategy & Marketing Director TotalSoft.
În acest moment, Charisma HCM oferă funcţionalităţi avansate care acoperă managementul performanţei, managementul competenţelor, a compensaţiilor, programe de training şi de planificare a carierei, urmărirea şi dezvoltarea planurilor de succesiune ale top performerilor, dar şi un modul avansat de evaluare. Flexibilitatea sistemului permite atât o dezvoltare a proceselor, cât şi o adaptare la procese deja existente de managementul performanţei, specifice oricărui tip de organizaţie.
Lumesse are un portofoliu de peste 1.900 de clienţi, printre care se numără Puma, Philips, Group PSA Peugeot Citroen, Adidas, BMW, Bayer sau Lufthansa. Produsul său de Talent Management este utilizat la nivel mondial de peste două milioane de utilizatori care gestionează peste 40 de milioane de candidaţi. Conform ultimului studiu publicat de compania de analiză şi cercetare de piaţă Gartner în 2011, soluţia de Talent Management a Lumesse s-a poziţionat în cadranul liderilor, fiind apreciată pentru flexibilitate şi expertiză internaţională.
TotalSoft a înregistrat, în 2011, venituri de 21,96 milioane euro, în creştere cu 21,41% faţă de anul anterior, precum şi venituri EBITDA /înainte de plata taxelor şi cheltuielilor operaţionale, n.r./ de 4,5 milioane euro. Cifra de afaceri a companiei a însemnat, anul trecut, 25,92 milioane euro, din care veniturile au reprezentat 21,96 milioane euro, în creştere cu 21,41% comparativ cu rezultatele din 2010, diferenţa provenind din implementări de soluţii complexe în conturi internaţionale.
Pentru anul 2012, producătorul român de software o cifră de afaceri consolidată de 30 milioane de euro şi un EBITDA consolidat la cinci milioane euro. În următorii trei ani, compania are ca obiectiv depăşirea pragului de 50 milioane euro, cu o rată de profitabilitate de 20%, deci obţinerea unui EBITDA de minim 10 milioane euro.
Cu peste 17 ani de experienţă, TotalSoft deţine suita proprie de soluţii software, Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute la nivel internaţional, cum ar fi: Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software. TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una dintre cele mai importante firme de investiţii private din Europa de Sud-Est cu birouri în Atena, Bucureşti, Sofia şi Belgrad.
Global Finance administrează fonduri de peste 850 milioane euro şi a realizat peste 70 de investiţii de la înfiiţarea sa, în 1991.AGERPRES/(AS-Mariana Nica)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Afacerile TotalSoft au crescut cu 11,5% în primele şase luni ale anului TotalSoft, unul dintre principalii producători regionali de software, a înregistrat, în primul semestru din 2011, o cifră de afaceri de 11,6 milioane euro, cu 11,5% peste raportarea din perioada similară a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
TotalSoft demarează o campanie de repoziţionare a brandului, prin lansarea unui nou portal Producătorul de software TotalSoft, membru al grupului Global Finance, anunţă lansarea proiectului totalsoft.ro prin care îşi propune repoziţionarea brandului de companie în zona inovaţiei în tehnologia informaţiei.
TotalSoft lansează Charisma Medical Software în Cloud TotalSoft, cel mai puternic producător de software pentru domeniul medical, a lansat sistemul Charisma Medical Software în Cloud, pentru care au fost încheiate contracte de furnizorii de servicii medicale MedLife, Regina Maria, Medsana, Anima Speciality Medical Services şi Medicover, au anunţat
TotalSoft a lansat unui pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail TotalSoft, liderul pieţei ERP din România, a lansat un pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail, Charisma Retail 2012, având la bază cea mai populară soluţie de tip POS (Point of Sale) din România, utilizată de peste 2.100 de magazine.
TotalSoft extinde capacităţile aplicaţiei Charisma Medical Software TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători regionali de software, a anunţat extinderea capacităţilor aplicaţiei Charisma Medical Software.