Cele mai citite
 


Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva - S.R.A.T.I. - Evenimente medicale 2012
marţi, 31 ianuarie 2012   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 

In perioada 16 - 20 mai 2012, in incinta Centrului International de Conferinte Sinaia, Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva - S.R.A.T.I., Filiala Bucuresti - S.R.A.T.I., Societatea Franceza de Anestezie si Reanimare, Societatea Israeliana de Anestezie si Societatea Romana de Sepsis organizeaza evenimentele SRATI 2012:
 

Al 38-lea Congres al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva
Al 6-lea Congres Romano-Francez de Anestezie si Terapie Intensiva
Al 4-lea Simpozion Romano-Israelian de Actualitati in Anestezie si Terapie Intensiva
Al 11-lea Congres al Asistentilor de Anestezie si Terapie Intensiva
Al 10-lea Congres al Societatii Romane de Sepsis

In paralel cu programul stiintific se desfasoara expozitia medicala specializata ATImedica, editia a 11-a, manifestare care reuneste companii de prestigiu din toata tara si care permite participantilor sa se informeze direct asupra ultimelor inovatii in zona aparaturii, instrumentelor si consumabilelor ATI.

Cu o participare estimata la cca. 1.200 de participanti, evenimentele SRATI 2012 vor continua promovarea celor mai inalte standarde ale practicilor de anestezie si terapie intensiva, realizand si la aceasta editie o manifestare de inalt nivel stiintific, onorata atat de prezenta celor mai importanti reprezentanti ai scolii romanesti de ATI cat si a unui numar impresionant de invitati internationali, figuri emblematice ale comunitatii stiintifice mondiale.

Declaratii de presa:

Prof. Dr. Dorel Sandesc
Presedinte Congres
Presedinte Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva - S.R.A.T.I.


"Succesul de care s-a bucurat editia din mai 2011 a Congresului SRATI constituie desigur o mare bucurie pentru noi dar in acelasi timp si o provocare: aceea de a va oferi si in 2012 o intalnire deosebita, care sa raspunda asteptarilor Dumneavoastra. (…)
  
Programul stiintific complex va fi expresia extraordinarei dezvoltari a specialitatii noastre in ultima perioada si va fi onorat de prezenta unui numar important de experti din lumea intreaga. Asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, vom acorda o mare atentie sectiunii didactice destinate medicilor rezidenti si asistentilor medicali. (…)"
Conf. Dr. Serban Bubenek
Presedinte Simpozion
Presedinte Filiala Bucuresti - S.R.A.T.I.
Vice-Presedinte (Viitor Presedinte ales) Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva - S.R.A.T.I.


"(…) Programul stiintific de calitate, invitatii speciali din tara si de peste hotare, prietenii nostri din Israel, expozitia medicala specializata, programul social deosebit sunt doar cateva dintre cele mai importante argumente care sustin calitatea manifestarilor SRATI.

Pentru editia 2012, implicarea fiecaruia dintre noi este cu atat mai valoroasa cu cat doar impreuna putem reusi sa realizam dezideratele profesiei, specialitatii noastre. (…)"

Va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului www.sraticongres.ro
 

Notare
Comentarii
de Ion Muresan
Pot participa rezidenti?

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SRATI 2011 - 11-15 mai 2011; Al 37-lea Congres al Societatii Române de Anestezie si Terapie Intensiva Al 5-lea Congres Romano - Francez de Anestezie si Terapie Intensiva Al 3-lea Simpozion Româno - Israelian de Actualitati in Anestezie si Terapie Intensiva Al 10-lea Congres al Asistentilor de Anestezie si Terapie Intensiva Al 9-lea Congres al Societatii Romane de Sepsis ...
Congres SRATI 2014 Editia aniversara, a 40-a, a Congresului Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva (SRATI) se defasoara in perioada 14-18 mai 2014, in cadrul Centrului International de Conferinte Sinaia. Evenimentul se bucura de participarea a 1.200 de specialisti dintre care 46 de invitati straini...
Cel mai mare eveniment dedicat medicilor ATI - Congresul SRATI 2015 - va avea loc in perioada 13 - 17 mai la Sinaia In perioada 13-17 mai 2015, la Centrul International de Conferinte din Sinaia, va avea loc Congresul National al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, care reuneste manifestarile devenite traditionale: Al 9-lea Congres Romano-Francez de Anestezie si Terapie Intensiva, Al 7-lea Simpozion...
Peste 1.200 de specialişti şi medici tineri la al 39-lea Congres al SRATI Al 39-lea Congres al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă (SRATI) se va desfăşura în perioada 15 - 19 mai, la Sinaia, urmând să participe 1.200 de specialişti şi tineri profesionişti.
Linia - intai, medicii ATI se reunesc la Sinaia in cadrul Congresului anual SRATI In perioada 15 - 19 mai 2013, in incinta Centrului International de Conferinte “Casino” Sinaia, se va desfasura Al 39-lea Congres al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, punct de referinta pentru mai mult de 1.200 de specialisti si tineri profesionisti, care va gazdui concomitent 4 manifestari...
Avem nevoie de un numar dublu de medici ATI in Romania Astazi, 15 mai, se deschid lucrarile celui de-al 39-lea Congres al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva - SRATI 2013, eveniment care a crescut semnificativ in ultimii ani si care se desfasoara in paralel cu inca 4 manifestari stiintifice, evidentiind astfel caracterul muncii de echipa...