Cele mai citite
 


Braşov: Centru medical de permanenţă la Predeal
miercuri, 1 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Al 8-lea Centru medical de permanenţă din judeţul Braşov s-a inaugurat marţi, la Predeal. Centrul va funcţiona pentru început cu un număr de patru medici de familie şi şase asistenţi medicali, urmând ca peste două săptămâni să li se alăture încă un medic de familie şi doi medici rezidenţi.
Coordonatoarea Centrului medical de permanenţă, dr Cioceanu Delia a declarat pentru AGERPRES că ceilalţi trei medici vor veni de la Braşov şi se vor alătura echipei din Predeal.
"Programul este în conformitate cu legislaţia în vigoare, în zilele lucrătoare între ora 15.00 şi 8 dimineaţa, iar în zilele de weekend, 24 de ore adică de la ora 8.00 la 8.00. Pe lângă cei 4000 de locuitori ai Predealului la acest centru medical de permanenţă vor apela şi locuitorii de la Timişul de Jos şi Timişul de Sus, iar în weekend şi turiştii", a spus dr. Delia Cioceanu.
Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, dr. Alexandru Bălescu, alte două Centre medicale de permanenţă vor fi deschise la Codlea şi Săcele şi, în funcţie de solicitări, şi în alte localităţi din judeţ.
Centrul medical de permanenţă funcţionează în acelaşi spaţiu cu Staţia de Ambulanţă Predeal, în apropierea sediului primăriei din localitate. AGERPRES/(AS-Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Centru de pediatrie inaugurat de o reţea privată cu 90% din medici de la spitalul de specialitate de stat Un Centru de pediatrie care oferă pacienţilor asistenţă medicală non-stop a fost inaugurat joi, la Braşov, de o reţea privată de sănătate, în unitate urmând să lucreze în proporţie de 90% specialiştii de la Spitalul de Copii din municipiu, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Maria Mitrică, coordonatoarea...
Harghita: Centru medical de permanenţă, inaugurat la Miercurea Ciuc Un centru medical de permanenţă a fost inaugurat, marţi, la Miercurea Ciuc, urmând să asigure o parte a asistenţei medicale de urgenţă, astfel încât Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc să nu mai fie luată cu asalt de pacienţi.
Braşov: Centru de Recuperare pentru Copilul cu handicap, inaugurat la Brădet Unul dintre cele mai moderne Centre de Recuperare pentru Copilul cu handicap, aflat în incinta Centrului de Reabilitare Şcolară Brădet din Braşov, de care vor beneficia aproximativ 200 de copii şi tineri din zonă, a fost inaugurat miercuri, se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES de Direcţia...
Iaşi: Centru zonal de ambulanţă, inaugurat la Ţibăneşti Un centru zonal de ambulanţă va fi inaugurat joi în localitatea Ţibăneşti, după ce acest serviciu a funcţionat timp de 15 ani într-o clădire veche.
Braşov: Caravana Împreună pentru Sănătatea Rurală ajunge în satele Peştera şi Măgura Zece medici rezidenţi în specializările interne, cardiologie, radiologie, urologie şi pediatrie, precum şi un medic specialist ORL şi 14 voluntari, studenţi ai Facultăţii de Medicină din Universitatea "Transilvania" Braşov, se vor deplasa în acest week-end, în satele Peştera şi Măgura din comuna Moieciu...
Centru medical pentru bolnavii de Alzheimer Iaşi, 14 aprilie /Agerpres/ - Un centru pentru persoanele afectate de maladia Alzheimer, primul de acest fel din Moldova, a fost inaugurat, luni, la spitalul de neuropsihiatrie Socola din Iaşi.