Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Corturi amplasate în Târgovişte, unde se oferă ceai cald
miercuri, 1 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Administraţia locală din Târgovişte a hotărât ca, în perioada cu temperaturi extrem de scăzute, să amplasaze mai multe corturi în municipiu, unde trecătorii primesc ceai cald, dar pot apela şi dacă au nevoie de medicamente sau se deplasează cu dificultate.
Corturile sunt amplasate în zonele aglomerate din Târgovişte, ele aparţin unei unităţii militare de la Teiş şi cei care le-au montat au fost militarii.
''Primăria Târgovişte a amplasat corturi în şapte locaţii din municipiu, unde se serveşte gratuit, pentru cetăţenii municipiului şi nu numai, ceai cald în intervalul orar 9.00-16.00. Este vorba de şapte puncte din zonele cele mai traficate de pietoni, acolo unde orice cetăţean care doreşte un pahar de ceai cald este bine primit şi ajutat. Şi cetăţenii care se confruntă cu anumite probleme, în special cele datorate temperaturilor extrem de scăzute, pot apela la reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială, primăriei şi Crucii Roşii care se află în acele corturi pentru a le solicita ajutorul'', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga.
Locaţiile unde sunt amplasate corturile sunt la gară, Piaţa Tricolorului, Platoul de la Sala Sindicatelor, Piaţa Bărăţiei, autogara, zona Pavcom şi Piaţa 1 Mai.
Primarul Gabriel Boriga a mai spus că este valabil în continuare numărul gratuit pus la dispoziţia persoanelor care nu se pot deplasa, având în vedere condiţiile meteo nefavorabile. Angajaţii primăriei vor interveni unde vor fi solicitaţi pentru a-i ajuta pe cei care nu se pot deplasa, a mai spus primarul. AGERPRES/(A-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Corturi anticaniculă, amenajate în toate sectoarele din Capitală Prefectul Capitalei, Georgeta Gavrilă, a dispus ca autorităţile administraţiei publice locale să ia toate măsurile necesare pentru a veni în ajutorul populaţiei pe timp de caniculă şi a cerut primăriilor să amplaseze corturi unde să fie asigurată asistenţă medicală, apă potabilă, aer condiţionat, în...
Dâmboviţa: Puncte de prim-ajutor şi distribuţie a apei, organizate de Primăria Târgovişte Primăria Târgovişte a organizat, marţi, şapte puncte de prim-ajutor şi distribuţie de apă pentru populaţie în perioada de caniculă, iar mai multe corturi prevăzute cu instalaţie de climatizare au fost amplasate în zone aglomerate din municipiu.
Dâmboviţa: Centrele sociale, ocupate din cauza gerului Târgovişte, 25 ian /Agerpres/ - Centrele sociale din municipiul Târgovişte sunt ocupate la capacitate maximă în această perioadă cu temperaturi extrem de scăzute, prefectul judeţului Dâmboviţa, Iancu Caracota, făcând un apel către autorităţile locale să sprijine persoanele aflate în dificultate.
Dâmboviţa: Fundiţă umană pentru a marca Ziua Mondială de Luptă împotriva SIDA Elevi de la Colegiul Naţional 'Constantin Cantacuzino' şi de la Şcoala Postliceală Sanitară Christiana din Târgovişte, împreună cu voluntari ai Crucii Roşii, au realizat, marţi, o fundiţă umană pe platoul din faţa Prefecturii Dâmboviţa, pentru a marca Ziua Mondială de Luptă împotriva SIDA.
Primele corturi medicale anticaniculă, montate de marţi în zonele aglomerate ale Capitalei Administraţia Spitalelor va monta, începând de marţi, primele corturi medicale dotate cu aer condiţionat, medicamente şi aparatură de specialitate, ce vor fi amplasate în centru şi în zonele aglomerate, unde vor fi şi mai multe perdele de apă, având în vedere temperaturile ridicate din următoarea perioadă...
Crucea Roşie acordă prim ajutor pelerinilor veniţi la Moaştele Cuviosului Dimitrie cel Nou Crucea Roşie Română - Filiala Sector 4 acordă servicii de prim ajutor pelerinilor din toată ţara veniţi la Patriarhia Română să cinstească Moaştele Cuviosului Dimitrie cel Nou Basarabov - ocrotitorul Bucureştilor, informează un comunicat remis vineri AGERPRES.