Cele mai citite
 


Medicamente de aproape 68.600 lei, achiziţionate prin intermediul BRM
miercuri, 1 februarie 2012   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Bursa Română de Mărfuri (BRM) a organizat o nouă tranzacţie cu medicamente pe Piaţa la disponibil în ringul specializat, valoarea totală a achiziţiei de medicamente cifrându-se la aproximativ 68.600 de lei, informează marţi BRM.
Noua tranzacţie cu medicamente a avut loc luni, beneficiarul fiind Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.
Pentru şedinţa de tranzacţionare desfăşurată pe platforma electronică de tranzacţionare, la BRM Terminal Cluj, au fost înregistrate ordine iniţiatoare de cumpărare pentru diverse tipuri de medicamente, aparţinând Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.
Ordinele de sens contrar au fost depuse de societăţile Farmexpert DCI Bucureşti Sucursala Cluj, Actavis, Mediplus Exim, Fresenius Kabi, Polisano, A&A Medical.
Valoarea totală a achiziţiei de medicamente s-a ridicat la circa 68.600 de lei, iar pentru toate produsele adjudecate s-au înregistrat îmbunătăţiri semnificative ale preţurilor.
Aceasta este a treia licitaţie organizată de BRM în Ringul Medicamente, care a fost lansat în luna mai 2010. Pe Piaţa la disponibil a BRM se pot tranzacţiona mărfuri fungibile, din care fac parte şi substanţele active ale medicamentelor.
Bursa Română de Mărfuri este o companie privată de interes public, înfiinţată în noiembrie 1992, prima şedinţă de tranzacţionare având loc pe 10 decembrie 1992. AGERPRES/(AS - Oana Tilică)
Notare
Comentarii
de Grig
Foarte bine ca se tranzactioneaza transparent, fara spagi si alte smecherii, aiic e stirea originala:
http://www.brm.ro/index.php?page=resurse/comunicate/spitalul-judetean-de-urgenta-zalau-cumpara-medicamente-in-ringul-brm

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, reabilitat cu 7,5 milioane de lei Un proiect de extindere şi reabilitare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în valoare totală de 7,5 milioane de lei, a început în această lună, investiţia fiind realizată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Sălaj.
Sălaj: Sistem modern de porţionare şi distribuţie a hranei pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău Un sistem modern de porţionare şi distribuţie a hranei pacienţilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, realizat în urma unei investiţii de peste 700.000 lei a unei companii locale, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj, a fost inaugurat miercuri, în prezenţa oficialităţilor locale şi a a finanţatorilor
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani a achiziţionat la bursă medicamente de circa 90.000 lei Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani a achiziţionat medicamente în valoare de circa 90.000 de lei pe platforma electronică de tranzacţionare a Bursei Române de Mărfuri, informează, joi, BRM.
Sălaj: Coplată minimă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău Coplata pentru serviciile medicale spitaliceşti acordate în regim de spitalizare continuă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost stabilită la cinci lei, nivelul minim legal acceptat.
Sălaj: Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean, declarat "practicianul anului" de o societate medicală din Marea Britanie Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Ramona Marincaş, a fost recompensată cu premiul "Practitioner of the Year 2016 Finalist Highly Commended", în cadrul premiilor anuale acordate de Societatea de Prevenire a Infecţiilor (IPS) din Marea Britanie, distincţia fiindu-i înmânată...
Sălaj: Focar de infecţii nosocomiale la Spitalul Judeţean Şase femei, dintre care cinci gravide, au contactat infecţii în cursul unor operaţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, fiind diagnosticate cu sindrom meningean sub antibiotico-terapie, potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, instituţie ce a realizat deja o...