Cele mai citite
 


Mehedinţi: Peste 10 persoane în adăposturile din Drobeta Turnu Severin
miercuri, 1 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de nouă bărbaţi şi două femei au fost identificate pe străzile municipiului Drobeta Turnu Severin şi transportate la internatele unor unităţi şcolare din localitate.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor, a declarat marţi pentru AGERPRES că operaţiunea de depistare a persoanelor fără adăpost face parte din măsurile comune luate de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru prevenirea deceselor prin hipotermie a acestora.
''Persoanele fără adăpost au fost găsite în spaţii neîncălzite, amenajate sub scările blocurilor sau pe stradă. După ce li s-a acordat asistenţă medicală, ele au fost duse în adăposturile stabilite de autorităţi unde beneficiază de căldură şi hrană'', a precizat Nistor.
Potrivit sursei citate, oamenii străzii au rezervate 28 de camere la Colegiul tehnic ''Domnul Tudor'' şi Liceul Pedagogic din Drobeta Turnu Severin. AGERPRES/(AS-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Centrele de permanenţă asigură asistenţa medicală de urgenţă în perioada sărbătorilor Cele trei centre de permanenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin şi oraşele Strehaia şi Vînju Mare asigură între 31 decembrie şi 3 ianuarie asistenţa medicală.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală persoanelor afectate de caniculă Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit în ultimele 24 de ore, pentru asigurarea asistenţei medicale la un număr de zece persoane afectate de temperaturile ridicate din apartamente sau de pe stradă, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt...
Mehedinţi: Cinci intervenţii de asistenţă medicală rezolvate de SMURD Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit, marţi, în cinci cazuri în care au acordat primul ajutor de urgenţă unor persoane din localităţile Drobeta Turnu Severin, Cremenea de Jos, Comanda şi Albuleşti.
Mehedinţi: Medicii de la SJU sunt nemulţumiţi; gărzile, deocamdată, se efectuează normal Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi nu vor întrerupe gărzile prin care asigură bolnavilor asistenţa medicală de urgenţă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Cadrele medicale, timp de trei zile în grevă japoneză Cadrele medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin au intrat, luni, în grevă japoneză, a declarat pentru AGERPRES vicepreşedintele Colegiului Medicilor din Mehedinţi, dr. Radu Iman.