Cele mai citite
 


Sibiu: Protestatarii cer Guvern tehnocrat şi au manifestat împotriva FMI
miercuri, 1 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape o sută de sibieni au mărşăluit timp de trei ore, luni seara, pe principalele bulevarde ale oraşului, la minus 14 grade Celsius, scandând lozinci antiprezidenţiale, antiguvernamentale, dar şi împotriva FMI-ului.
Pentru prima dată s-a scandat pentru susţinerea unui Guvern alcătuit din tehnocraţi, singura garanţie a unor alegeri corecte.
Protestatarii sibieni s-au înjumătăţit la finalul mitingului, din cauza gerului. Cei mai mulţi s-au încălzit pe traseu cu ceai fierbinte, oferit gratis de persoane care au dorit să rămâne anonime.
Asociaţia revoluţionarilor Sibiu Decembrie 89, organizatorul protestului autorizat de Primăria Sibiu, intenţionează să prelungească protestele până pe 7 februarie. La Sibiu, protestele autorizate au început pe 16 ianuarie, însă manifestările antiprezidenţiale au debutat mai devreme, odată cu demisia lui Raed Arafat. AGERPRES/(A-Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iohannis crede că demisia lui Raed Arafat este 'logică' Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis crede că demisia lui Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii este un demers 'logic' din moment ce acesta nu a căzut de acord cu guvernul din care făcea parte.
Raed Arafat: Toate judeţele vor ajunge să aibă dispecerate de urgenţă ca la Târgu-Mureş Toate judeţele din ţară vor ajunge, în timp, să preia modelul dispeceratului de urgenţă de la Târgu-Mureş, unde în aceeaşi clădire se află dispeceratele 112 - ISU, Ambulanţa, Pompieri, Poliţie şi Jandarmerie, a declarat duminică, la Sibiu, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii...
STRÃIN, IUBESC ROMÂNIA/ Raed Arafat: România este ţara unde sunt acasă A conceput şi introdus în România un sistem inovator de intervenţii în situaţii de urgenţă, dat astăzi ca exemplu în alte ţări şi utilizat ca studiu de caz de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Toate acestea pornind la drum cu o maşină cumpărată la mâna a doua echipată cu girofaruri, pentru...
Raed Arafat: Ministerul Sănătăţii va asigura dotarea compartimentelor de primiri urgenţe ale spitalelor regionale de pediatrie Dotarea cu aparatură medicală modernă a compartimentelor de primiri urgenţe de la spitalele regionale de pediatrie, care au fost preluate recent de Ministerul Sănătăţii, va fi finanţată de la bugetul de stat, a anunţat miercuri, la Piteşti, ministrul Raed Arafat.
Raed Arafat:Lansarea componentei SMURD în zona Sebeş creşte capacitatea de intervenţie Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, fondatorul SMURD, a declarat, vineri, la Sebeş, că anul acesta au fost alocate fonduri pentru achiziţionarea a două elicoptere, dintre care unul va înlocui, în iulie, elicopterul de Poliţie de la Iaşi, iar cu celălalt se va inaugura, în septembrie...
Sibiu: Atlassib va dona un leu din fiecare bilet vândut Fundaţiei pentru SMURD Cel mai mare transportator internaţional de persoane din România, Atlassib, a anunţat că va dona, până în 30 septembrie 2016, un leu din fiecare bilet de călătorie vândut pentru susţinerea Fundaţiei pentru SMURD prin campania "Respectăm Viaţa".