Cele mai citite
 


Vaslui: Mai multe persoane au ajuns la spital din cauza frigului
miercuri, 1 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 20 de persoane din judeţul Vaslui au ajuns la spital în ultimele 24 de ore acuzând probleme de sănătate din cauza gerului.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, 18 persoane au fost transportate la spital cu salvarea, acestea ignorând recomandările medicilor pe perioada de avertizare meteo cu temperaturi extrem de scăzute. În cele mai multe cazuri, oamenii au ieşit din casă şi li s-a făcut rău pe stradă din cauza gerului.
''Avem multe solicitări de la pacienţii care suferă de diverse afecţiuni, afecţiuni care se acutizează pe fondul temperaturilor extreme de scăzute. Pacienţii preluaţi de ambulanţe au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri'', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Doina Spiru, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.
În noaptea de luni spre marţi în judeţul Vaslui s-au înregistrat minus 19 grade Celsius. AGERPRES/ (AS-Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Avalanşă de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Judeţean după introducerea coplăţii Introducerea coplăţii a determinat o creştere cu aproximativ 25 la sută a numărului de apeluri către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. Potrivit conducerii instituţiei, cetăţenii cred că solicitând salvarea vor fi consideraţi urgenţe medicale şi vor fi scutiţi de coplata introdusă în spitale...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Serviciul de Ambulanţă Vaslui funcţionează cu doar 60% din personal Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui funcţionează cu doar 60% din necesarul de personal, iar angajaţii fac faţă cu dificultate tuturor solicitărilor venite din partea pacienţilor, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul Aurora Popa.
Vaslui: Ambulanţa cere intervenţia armatei pentru transportul unui copil bolnav Serviciul de Ambulanţă Judeţean de Ambulanţă Valsui a cerut vineri intervenţia armatei după ce o salvare nu a putut să ajungă, din cauza drumurilor blocate de viscol, la un copil de 9 luni cu boală diareică acută.
Vaslui: În 2012, a crescut numărul de apeluri abuzive la ambulanţă Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a înregistrat în cursul anului trecut o creştere a numărului de apeluri pentru cazuri care nu reprezintă urgenţe medicale.
Sălaj: Serviciul de Ambulanţă Judeţean achiziţionează un incubator de transport pentru nou-născuţi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sălaj a demarat procedurile de achiziţie a unui incubator de transport pentru nou-născuţi, în valoare de aproximativ 40 000 de lei, fondurile fiind alocate de Ministerul Sănătăţii.