Cele mai citite
 


Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel a fost ales preşedintele Senatului UMF "Carol Davila"
joi, 2 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prof. dr. Adrian Florin Streinu-Cercel a fost ales miercuri preşedinte al Senatului Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", din primul tur de scrutin.
În această situaţie, prof. dr. Streinu s-a retras din competiţia pentru postul de rector.
Senatul UMF "Carol Davila" este alcătuit din 92 de reprezentanţi ai facultăţilor de medicină dentară şi farmacie, din care 25% sunt studenţi. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Aproximativ 9.000 de studenţi ai UMF "Carol Davila" au început noul an universitar Aproximativ 9.000 de studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" - dintre care 1200 "boboci" - au început marţi noul an universitar 2013-2014.
UMF 'Carol Davila': Aproximativ 3.200 de candidaţi s-au înscris pentru admitere Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti anunţă că 3.168 de candidaţi s-au înscris pentru concursul de admitere ce va avea loc luni în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, precum şi la Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală (FMAM).
160 de studenţi de la UMF au urmat stagii de pregătire în opt specialităţi medicale Un număr de 160 de studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti au finalizat stagii de pregătire practică, cursuri de malpraxis şi comunicare şi au fost consiliaţi în cadrul proiectului "10 paşi spre o carieră medicală de succes".
Studenţii de la Medicină Dentară, cursuri de profilaxie dentară în toate şcolile din Târgu Mureş, în cadrul UniFEST Peste 100 de studenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş vor ţine cursuri de profilaxie dentară în toate şcolile din Târgu Mureş pe parcursul Festivalului Naţional Studenţesc 'UniFEST', care se derulează de luni până sâmbătă.
Noul rector al UMF 'Carol Davila' este prof. dr Ioanel Sinescu Noul rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti este prof. dr. Ioanel Sinescu, directorul Centrului de Chirurgie Urologică şi Transplant Renal Fundeni, acesta fiind ales miercuri seara în această funcţie cu 605 voturi.
Mai multe locuri de la buget la UMF 'Carol Davila'; examenul de admitere - pe 24 iulie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" organizează pe 24 iulie examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licenţă pentru 2013 - 2014, anul acesta fiind alocate de la buget mai multe locuri, şi anume 900, faţă de 800 de locuri anul trecut.