Cele mai citite
 


Teleorman: Persoane cu degerături au fost internate în spitale
joi, 2 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şase cazuri de hipotermie au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă Teleorman în ultimele 48 de ore, cinci dintre acestea fiind internate la spitalele din Alexandria, Videle şi Roşiorii de Vede cu degerături de gradul I şi II la ambele membre inferioare, se arată într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman.
Potrivit sursei citate, o situaţie s-a rezolvat prin internarea la Centrul pentru îngrijirea persoanelor vârstnice din localitatea Furculeşti. Alte opt cazuri sociale au fost preluate la spitalele din Videle şi Roşiorii de Vede.
În cele trei unităţi spitaliceşti au fost asistate peste 520 de cazuri la care a intervenit în prima fază personalul medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.
Şeful DSP Teleorman, Mioara Comana, a declarat că în judeţul din sudul ţării, unde se menţin temperaturile scăzute, nu s-au înregistrat decese ca urmare a hipotermiei.
În continuare se menţine alerta pentru prevenirea deceselor prin hipotermie a persoanelor fără adăpost şi a celor din spaţii neîncălzite. AGERPRES/ (AS-Ştefan Stan).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut Alexandria, 27 dec /Agerpres/ - Numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă Teleorman a crescut în ultimele zile, media de 150 de apeluri urgente fiind mai mare decât în alte perioade de pe parcursul acestui an.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Timiş: SAJ a ridicat de pe străzi, în primele zile ale anului, 13 persoane fără adăpost Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Timiş a ridicat de pe străzi, în primele zile ale anului, 13 persoane fără adăpost, care au fost conduse la spital sau în adăposturile special amenajate în acest sens din Timişoara.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Teleorman: Serviciul Judeţean de Ambulanţă suplimentează numărul de echipajele în perioada de caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman suplimentează luni şi marţi numărul echipajelor din cele şase subunităţi din Alexandria, Turnu Măgurele, Zimnicea, Roşiorii de Vede, Videle şi Deparaţi. Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Constantin Alan, măsura a fost luată din cauza...
Teleorman: Serviciul Judeţean de Ambulanţă menţine echipaje suplimentare în perioada de caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman (SJA) suplimentează şi joi numărul ambulanţelor cu câte un echipaj în subunităţile din Alexandria, Turnu Măgurele, Zimnicea, Roşiorii de Vede, Videle şi Deparaţi.