Cele mai citite
 


Bacău : Şi-a a pus viaţa în pericol dându-şi, din neatenţie, cu un topor în cap în timp ce tăia lemne
vineri, 3 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Moineşti, era să-şi piardă viaţa ca urmare a faptului că, din neatenţie, s-a lovit singur cu un topor în cap în timp ce tăia lemne în gospodăria sa.
Accidentul s-a produs când bărbătul a ridicat toporul deasupra capului pentru a izbi un butuc, iar unealta s-a agăţat de o frânghie de uscat rufe şi l-a lovit în creştet.
Bărbatul a fost văzut de o vecină care a solicitat un echipaj de ambulanţă. Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul Moineşti, iar în urma investigaţiilor medicale a fost diagnosticată cu un grav traumatism cranio-cerebral acut deschis.
'Dacă nu era adus la timp la Unitatea de Urgenţe bărbatul, care nu consumase alcool, putea să-şi piardă viaţa. Este prima oară în carierea mea când am avut un asemenea caz ', a precizat pentru AGERPRES medicul Adrian Cotârleţ, managerului Spitalului municipal din Moineşti. AGERPRES/(AS-Cornel Cepariu)

.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Un tânăr a fost bătut şi împuşcat de un consătean, iar o femeie a fost ucisă de propriul soţ Un tânăr din comuna Motoşeni a ajuns, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) din Bacău cu mai multe leziuni după ce a fost lovit de un consătean.
Bacău: Numărul urgenţelor medicale în zilele de Crăciun, în scădere cu 30% faţă de 2012 Aproximativ 300 de persoane din judeţul Bacău au apelat în zilele de Crăciun la serviciile medicale de urgenţă, fiind necesară transportarea lor cu ambulanţa la spital, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Bacău, Anda Dumitrescu.
Bacău: Băieţelul de aproape doi ani, căzut de etajul nouă, se simte bine şi a fost externat Copilul în vârstă de aproape doi ani, care, la începutul săptămânii trecute, căzuse de la etajul nouă în spaţiul verde al unui al unui bloc din cartierul băcăuan Narcisa, se simte bine, medicii de la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, care l-au ingrijit în această perioadă...
Bacău: Simulare a unei intervenţii în caz de cutremur la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău Un exerciţiu în cursul căruia a fost vizat modul de acţiune în cazul unui cutremur s-a desfăşurat, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Bacău, cu participarea a mai mult de 150 de cadre medicale, dar şi a pacienţilor a căror stare de sănătate le-a permis sa fie prezenţi la această simulare...
Ministerul Sănătăţii: 85 de milioane de lei pentru serviciile de ambulanţă şi unităţile de primiri urgenţe, la rectificarea bugetară Ministerul Sănătăţii (MS) în colaborare cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne vor beneficia de o rectificare a bugetului pentru Sistemul naţional de asistenţă medicală de urgenţă şi de prim ajutor calificat.
Bacău: La 15 ani, în comă după ce a consumat etnobotanice Un adolescent de 15 ani a fost adus cu ambulanţa la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului judeţean din Bacău, după ce a fost găsit de mama lui în stare de inconştienţă.