Cele mai citite
 


Hunedoara: Încă o persoană a murit din cauza gerului
vineri, 3 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 40 de ani şi-a pierdut viaţa din cauza gerului, în oraşul Uricani, din Valea Jiului, acesta fiind cel de-al doilea caz de deces înregistrat în judeţul Hunedoara în rândurile persoanelor afectate de frigul extrem de afară, de la declararea codului portocaliu de ger, a informat, joi, Prefectura Hunedoara.
Victima a fost găsită în stare de hipotermie pe raza localităţii Câmpu lui Neag, ce aparţine de oraşul Uricani, şi a fost transportată la spitalul din Lupeni, unde a murit.
În această săptămână, 18 persoane din judeţul Hunedoara au ajuns la camerele de gardă ale spitalelor din cauza frigului, 16 dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale din cauza hipotermiei. Doi pacienţi au rămas internaţi în spitalul din Hunedoara, iar unul se află sub supraveghere medicală în spitalul din Petroşani.
Alte opt persoane fără adăpost au apelat la sprijinul unităţilor sanitare pentru că nu au mai rezistat gerului de afară. AGERPRES/(AS-Sorin Blada)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Patru persoane au fost transportate la spital din cauza frigului Patru persoane au fost transportate cu ambulanţele la serviciile de urgenţă ale spitalelor, în ultimele 24 de ore, oamenii suferind din cauza frigului de afară, doi dintre pacienţi fiind îngrijiţi la Hunedoara, iar restul la Brad şi Petroşani, a informat vineri Prefectura Hunedoara.
MS: 13 decese cauzate de ger, în ultimele 24 de ore Numărul total al deceselor cauzate de hipotermie severă înregistrate de la avertizarea "cod galben de ger" emisă de meteorologi şi până în prezent a ajuns la 57, în ultimele 24 de ore fiind constatate 13 decese, informează Ministerul Sănătăţii (MS).
Hunedoara: Al treilea caz de deces din cauza gripei Trei persoane din judeţul Hunedoara au murit după ce s-au îmbolnăvit de gripă, în acest sezon rece, ultimul deces fiind consemnat duminică la un bărbat din municipiul Orăştie, care a fost internat în stare gravă la o clinică de boli infecţioase din Timişoara, a informat, miercuri, Direcţia de Sănătate...
MS: Opt persoane au decedat în ţară din cauza frigului Opt persoane au decedat în ţară din cauza hipotermiei severe înregistrate de la avertizarea ''cod galben de ger'' emisă de meteorologi şi până în prezent, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis marţi AGERPRES.
Hunedoara: Asistentă medicală anchetată pentru uciderea propriului bebeluş O asistentă medicală de la spitalul din Petroşani este anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru infracţiunea de omor calificat comis asupra unui membru de familie deoarece în noaptea de Anul Nou a născut o fetiţă care a murit după ce a fost aruncată într-un container...
Hunedoara: Persoană aflată în hipotermie, salvată de jandarmi în Masivul Retezat Un bărbat din judeţul Mureş, aflat în stare de hipotermie după ce căzuse în apele reci ale Râului Mare, din Masivul Retezat, a fost salvat de o echipă a jandarmilor montani de la Postul Râu de Mori, în zona Brădăţel, a informat luni Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Hunedoara.