Cele mai citite
 


MS: Opt persoane au decedat în ţară din cauza gerului, în ultimele 24 de ore
vineri, 3 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Opt persoane au decedat în ţară în ultimele 24 de ore din cauza gerului, a informat joi Ministerul Sănătăţii.
Potrivit MS, decesele s-au înregistrat în judeţele Argeş, Buzău, Satu Mare, Hunedoara, Prahova şi Dolj (3).
În total, 22 de persoane au murit din cauza hipotermiei severe, de la avertizarea de cod galben de ger, emisă de meteorologi, şi până în prezent, la nivel naţional.
Ministerul Sănătăţii mai anunţă că numărul persoanelor fără adăpost şi al celor cu hipotermie care au fost transportate de către serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD la unităţile sanitare şi în centrele sociale, în ultimele 24 de ore, este de 363.
Dintre cele 363 persoane transportate, 186 au avut nevoie de îngrijiri medicale în unităţile şi compartimentele de primiri urgenţe. De altfel, 73 de persoane încă se mai află internate şi primesc asistenţă medicală. AGERPRES/(AS - Georgiana Tănăsescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Opt persoane au decedat în ţară din cauza gerului în ultimele 24 de ore (Ministerul Sănătăţii) Opt persoane au decedat în România în ultimele 24 de ore din cauza gerului, a informat joi Ministerul Sănătăţii (MS).
Ministerul Sănătăţii: 85 de milioane de lei pentru serviciile de ambulanţă şi unităţile de primiri urgenţe, la rectificarea bugetară Ministerul Sănătăţii (MS) în colaborare cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne vor beneficia de o rectificare a bugetului pentru Sistemul naţional de asistenţă medicală de urgenţă şi de prim ajutor calificat.
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.
MS: Opt persoane au decedat în ţară din cauza frigului Opt persoane au decedat în ţară din cauza hipotermiei severe înregistrate de la avertizarea ''cod galben de ger'' emisă de meteorologi şi până în prezent, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis marţi AGERPRES.
Drumuri naţionale blocate din cauza zăpezii; opt decese şi şcoli închise din cauza gerului Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) informează că mai sunt blocate din cauza zăpezii 13 drumuri naţionale în judeţele Buzău, Giurgiu, Tulcea şi Vrancea şi 43 de drumuri judeţene în Ialomiţa, Brăila, Buzău, Călăraşi, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Tulcea şi Vrancea.
MS: Şapte persoane au decedat din cauza gerului, în ultimele 24 de ore Şapte persoane şi-au pierdut viaţa în ţară, în ultimele 24 de ore, din cauza condiţiilor meteorologice, numărul total al deceselor înregistrate din cauza hipotermiei severe de la avertizarea cod galben de ger emisă de meteorologi şi până în prezent ajungând la 86.