Cele mai citite
 


Prahova: Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, fără căldură din cauza unei avarii
miercuri, 1 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ploieşti, 1 feb /Agerpres/- Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, dar şi câteva sute de apartamente şi case situate în zona de sud a municipiului reşedinţă de judeţ au rămas, miercuri, timp de mai multe ore, fără alimentare cu energie termică, din cauza unei avarii produsă la reţeaua de distribuţie.
Conform datelor oferite de către purtătorul de cuvânt al Primăriei Ploieşti, Alina Istrătescu, trei puncte termice au fost afectate de această avarie, defecţiunea fiind remediată de către angajaţii operatorului de termoficare, Dalkia Termo Prahova, astfel că până seara toţi consumatorii din zona cu probleme au fost realimentaţi.
Din primele date, se pare că problemele au fost cauzate atât de ger, cât şi de starea avansată de uzură a conductei de distribuţie a agentului termic.
Potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Prahova, instituţie în administrarea căreia se află Spitalul de Pediatrie, activitatea medicală nu a fost perturbată de avaria respectivă, aceasta desfăşurându-se în condiţii optime.
De asemenea, după remedierea problemelor, furnizarea agentului termic a fost reluată la parametri normali. AGERPRES/(AS-Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Mucegai şi condens la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, conducerea unităţii fiind sancţionată de către DSP Ploieşti, 28 feb /Agerpres/- O comisie formată din reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova şi ai Consiliului Judeţean Prahova a depistat o serie de nereguli în timpul unui control efectuat la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, conducerea unităţii sanitare fiind sancţionată cu avertisment...
Prahova: Secţia ATI a Spitalului de Pediatrie Ploieşti, redeschisă după aproape zece zile de la suspendarea activităţii Ploieşti, 14 sep/ Agerpres/- Secţia de anestezie-terapie intensivă (ATI) a Spitalului de Pediatrie Ploieşti, singurul de acest fel din judeţ, a fost redeschisă după aproape zece zile de la suspendarea activităţii acesteia de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova din cauza lipsei de medici...
Prahova: Discuţii OMV Petrom-Primăria Ploieşti pentru mutarea Spitalului de Pediatrie într-o clădire a companiei Primăria Ploieşti va demara negocierile cu SC OMV Petrom SA în vederea preluării cu titlu gratuit în proprietatea municipiului a unei clădiri aparţinând companiei şi situată în centrul oraşului în vederea înfiinţării aici a unui spital public de pediatrie.
Prahova: Toţi cei 13 copii care au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie Ploieşti au fost trimişi acasă Toţi cei 13 copii care au fost transportaţi vineri cu ambulanţele de la Şcoala din Târgşoru Vechi la Spitalul de Pediatrie Ploieşti cu suspiciunea de intoxicaţie cu o substanţă necunoscută au fost trimişi acasă, după ce medicii au constat că analizele lor erau normale.
Prahova: Două case, un spital, un centru de plasament şi o stradă, inundate la Comarnic şi Vălenii de Munte Ploieşti, 3 iul /Agerpres/- Două locuinţe, dar şi un spital, un centru de plasament şi o stradă au fost inundate, duminică după-amiază, la Comarnic şi la Vălenii de Munte în urma unei ploi puternice, în timp ce pe DN1 s-a depus un strat de aluviuni.
Prahova: Verificări ale DSP la Spitalul de Pediatrie Ploieşti O comisie formată din reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi al Consiliului Judeţean Prahova face verificări la Spitalul de Pediatrie Ploieşti după ce un părinte a filmat gândaci într-una dintre băile unităţii sanitare şi a dat filmarea presei.