Cele mai citite
 


Producătorul american Don Cornelius şi-a pus capăt zilelor la Los Angeles
vineri, 3 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Producătorul Don Cornelius, cel care a pus bazele MTV, gazda permanentă a programului muzical Soul Train, şi-a pus capăt zilelor la Los Angeles, împuşcându-se în cap. Poliţia l-a descoperit miercuri dimineaţă încă în viaţă, la sesizarea vecinilor care au intrat în alertă după ce au auzit împuşcături în casa acestuia. La mai puţin de o oră după ce a fost transportat la Cedars-Sinai Medical Center, Don Cornelius, 75 de ani, a decedat, după cum relatează Daily News.
Presupusa cauză a sinuciderii pare să fi fost o problemă gravă de sănătate. În plus, cunoscutul om de televiziune fusese profund afectat de divorţul scandalos de modelul rus Victoria Avila în 2009. Femeia afirmase că a fost victima unor violenţe fizice din partea acestuia, iar Cornelius a pierdut procesul de divorţ, interzicându-i-se să se apropie de fosta sa soţie.

Întreaga comunitate muzială din SUA deplânge moartea prezentatorului TV, care a avut o contribuţie enormă la dezvoltarea unor genuri în muzică precum blues, muzica soul şi hip hop.

Ciclul de programe muzicale Soul Train, care a apărut la televiziunea americană în 1970, a contribuit la popularizarea culturii afroamericane în SUA şi a pus bazele MTV. Datorită acestuia şi-au câştigat faima interpreţi ca Aretha Franklin şi Barry White, comentează BBC.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
VIRUSUL ZIKA Un nou caz din SUA suscită alerta privind transmiterea virusului pe cale nesexuală Un nou caz înregistrat în Utah (SUA) suscită alerta privind o nouă cale de transmitere a virusului Zika, alta decât prin înţepătura de ţânţar sau prin relaţii sexuale cu un pacient, au informat luni Centrele pentru Control şi Prevenire a Bolilor (CDC) din SUA, citate de EFE.
SUA: Una din trei persoane în vârstă, care au decedat, sufereau de demenţă O persoană în vârstă din trei, din SUA, moare suferind de Alzheimer sau de altă formă de demenţă, conform unui raport al Asociaţiei americane de luptă împotriva maladiei Alzheimer, publicat marţi, transmite AFP.
SUA: Viaţa unui prezentator TV a fost salvată datorită atenţiei unei infirmiere Fan al emisiunii "Flip or Flop", o infirmieră a observat o umflătură anormală la gâtul prezentatorului, Tarek El Moussa. Aceasta s-a dovedit a fi un cancer al tiroidei, relatează miercuri 20minutes.ch.
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Dr. Carmen Truţescu: La copii vizionarea tv - efect traumatizant asupra dezvoltării cerebrale normale (interviu) Dezvoltarea armonioasă a creierului uman reprezintă rezultatul interacţiunii favorabile a mediului înconjurător asupra unui potenţial de neurodezvoltare programat genetic, a declarat într-un interviu acordat AGERPRES medicul psihiatru Carmen Truţescu de la Spitalul de Psihiatrie "Al. Obregia".
Creştere de 26% a acţiunilor companiei farmaceutice al cărei medicament ar putea trata Ebola În timp ce lumea este în alertă din cauza crizei provocate de o nouă epidemie de Ebola, acţiunile companiei farmaceutice canadiene Tekmira au crescut vineri la Bursa din New York cu 26%, în contextul unui posibil acord cu autorităţile sanitare americane privind autorizarea unui medicament care ar putea...