Cele mai citite
 


Puncte fixe pentru distribuirea de ceai fierbinte, înfiinţate de Primăria Sectorului 4
vineri, 3 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul Cristian Popescu - Piedone a dispus înfiinţarea a trei puncte fixe destinate distribuirii de ceai fierbinte, în sprijinul locuitorilor sectorului 4.
Reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 4 se vor afla în zonele Metrou Brâncoveanu, Eroii Revoluţiei - City Mall şi Niţu Vasile - capăt troleibuz, zone cu trafic pietonal intens chiar şi în condiţiile înregistrării acestor temperaturi extrem de scăzute, informează un comunicat remis joi de administraţia locală.
De asemenea, reprezentanţi ai Poliţiei Locale Sector 4 se vor deplasa în punctele în care colegii lor se află în obiectiv, asigurând paza unor instituţii de interes local, pentru a le oferi câte un ceai fierbinte.
Totodată, ambulanţa donată Crucii Roşii Sector 4 se va afla în teren, pentru a sprijini activitatea echipelor mobile de asistenţi sociali, dar se va implica şi în acţiunile de identificare şi transportare a persoanelor fără adăpost la Centrul Medico-Social 'Sf. Luca' sau, după caz, la spitalele de pe raza sectorului 4.
Având în vedere avertizarea cod galben de ninsoare şi viscol emisă de meteorologi, primarul Cristian Popescu - Piedone a reactivat echipele operative conduse de directorii din cadrul Autorităţii Locale Sector 4.
Potrivit sursei, edilul le-a comunicat deja tuturor celor implicaţi în acţiunile de deszăpezire că au obligaţia de a rămâne permanent în teren, în alertă şi pregătiţi să intervină simultan în cele 11 zone de acţiune în care a fost împărţit sectorul 4. AGERPRES/(AS-Antonia Niţă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii a dispus internarea pacienţilor care au nevoie de dializă Bucureşti, 17 dec /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii a dispus ca, joi seară, să fie evacuaţi toţi pacienţii care necesită imediat dializă şi care se află în localităţile cu risc de a fi izolate sau greu accesibile, în urma alertei de cod galben.
Primarul Piedone a donat două salvări Serviciului de Ambulanţă şi Crucii Roşii sector 4 Bucureşti, 1 mar /Agerpres/ - Primarul Cristian Popescu-Piedone a donat marţi cele două ambulanţe sociale pe care le-a primit din partea Primăriei Napoli către Serviciul de Ambulanţă şi Crucea Roşie din sectorul 4.
Primarul Piedone donează două ambulanţe serviciului de specialitate din sectorul 4 şi Crucii Roşii Primarul Cristian Popescu-Piedone a decis să doneze două ambulanţe cu dotări moderne primite de la municipalitatea din Napoli către Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - microstaţia sector 4 şi către Crucea Roşie din această zonă administrativă.
Brăila: Jandarmii şi reprezentanţii Crucii Roşii au oferit ceai cald şoferilor care au aşteptat să intre pe DN 2B Jandarmii şi reprezentanţii Crucii Roşii au oferit ceai cald şoferilor care au aşteptat în trafic să intre pe DN 2B Brăila - Buzău, potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Jandarmeriei Brăila.
Comunicat de presă - PMB COMUNICAT DE PRESÃ
Peste 1.000 de autovehicule sunt blocate în trafic, multe drumuri naţionale şi judeţene închise în continuare Peste 1.000 de autovehicule sunt încă blocate pe autostrăzi, drumuri judeţene şi drumuri naţionale din cauza zăpezii şi a condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele 36 de ore, autostrăzile A1, A2 şi A4 sunt în continuare blocate şi mai multe drumuri judeţene şi comunale, a declarat, vineri, pentru AGERPRES...