Cele mai citite
 


Sibiu: A crescut numărul pneumoniilor din cauza gerului
vineri, 3 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tot mai mulţi sibieni s-au îmbolnăvit de pneumonii sau au răcit, motiv pentru care s-au dublat şi zilele petrecute în concediu medical în ultima perioadă, conform unui comunicat remis joi AGERPRES de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Deşi cei mai mulţi bolnavi cu pneumonii sunt adulţii, cei mai afectaţi de această boală au fost bebeluşii de până la un an, care au fost internaţi în spital pentru tratament.
Potrivit comunicatului citat, numărul pneumoniilor de săptămâna trecută este de 233 cazuri, mai multe comparativ cu săptămâna precedentă, când au fost 152. Cele mai multe cazuri, 56, au survenit la grupa de vârstă 15-49 ani.
Un număr de 15 sibieni au fost nevoiţi să stea acasă în concediu medical ca să se trateze de răceli.
De la începutul anului nu a apărut niciun caz de gripă în Sibiu. AGERPRES/(AS-Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Cinci cazuri de gripă în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Sibiu a anunţat miercuri că toţi cei cinci pacienţi diagnosticaţi cu gripă sunt în stare bună, fiind externaţi din spitalele în care erau internaţi.
DSP Sibiu contrazice INSP: Nimeni nu a murit de gripă în 2016, în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Sibiu contrazice Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) şi susţine că, la Sibiu, nimeni nu a murit de gripă în acest an.
Sibiu: A crescut numărul virozelor şi a pneumoniilor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Sibiu a anunţat miercuri că în ultima săptămână de raportare a crescut numărul cazurilor de viroze şi de pneumonii.
Sibiu: 16 cazuri confirmate de gripă de la începutul sezonului; trei pacienţi au decedat Un nou caz de gripă a fost confirmat săptămâna trecută în judeţul Sibiu, acesta fiind al 16-lea de la începutul sezonului, iar trei pacienţi au decedat, a anunţat joi, printr-un comunicat, Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Sibiu: A crescut numărul bolnavilor cu pneumonie şi viroză Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu a anunţat vineri, printr-un comunicat de presă remis AGERPRES, că a crescut semnificativ numărul de infecţii respiratorii la începutul acestei luni, ajungându-se la 1.827 de persoane cu probleme respiratorii, din care peste 300 cu pneumonii, iar nouă suspecţi...
Sibiu: Medicii sunt în alertă după ce trei pacienţi au murit de gripă Medicii sibieni sunt în alertă după ce trei pacienţi au murit de gripă în ultimele două săptămâni, a anunţat printr-un comunicat marţi, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Sibiu.