Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Dispecerat integrat ISU - Ambulanţă
sâmbătă, 4 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Semenic' şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au începând de vineri un dispecerat comun.
Dispeceratul integrat ISU-Ambulanţă este organizat în cadrul ISU 'Semenic' şi este parte a unui proiect-pilot realizat în parteneriat de către Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Sănătăţii şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.
Scopul major al acestui mod de organizare este acela de a soluţiona cât mai eficient situaţiile de urgenţă cu diferite probleme medicale sesizate pe teritoriul judeţului Caraş-Severin, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Anca Balint, purtător de cuvânt al ISU 'Semenic'.
Dispeceratul integrat funcţionează propriu-zis începând de vineri, după ce, timp de două zile, au fost făcute probele tehnice necesare. AGERPRES/(AS - Paula Neamţu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Dispecerat comun ISU-SAJ, operaţionalizat la Drobeta Turnu Severin Un dispecerat integrat comun între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost operaţionalizat în judeţul Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al structurii, Ramona Nistor.
Caraş-Severin: Autorităţile, pregătite pentru caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a suplimentat, în aceste zile, numărul de echipaje pe fondul temperaturilor caniculare anunţate de meteorologi.
Dâmboviţa: Dispecerat integrat al ISU şi Ambulanţă, inaugurat în prezenţa secretarului de stat Raed Arafat Dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a fost inaugurat, joi, la Târgovişte, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Olt: ISU a organizat primul exerciţiu în caz de accident naval pe Dunăre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a desfăşurat miercuri, în premieră, un exerciţiu în caz de accident naval cu victime multiple pe Dunăre, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.
Sălaj: Dispecerat medical integrat Ambulanţă - ISU, la Zalău Cel de-al patrulea dispecerat medical integrat pilot la nivel naţional, ce reuneşte Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), a fost inaugurat, vineri, la Zalău, în prezenţa subsecretarului de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, şi a oficialităţilor...
Brăila: Dispecerat comun de intervenţie ISU-SAJ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) vor avea la Brăila dispecerat comun de intervenţie, structură prin care se doreşte reducerea timpului de intervenţie la cazurile de urgenţă.