Cele mai citite
 


Teleorman: Bolnavii care necesită dializă - internaţi preventiv la Alexandria
sâmbătă, 4 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 30 de bolnavi din mai multe localităţi din Teleorman, care necesită dializă, au fost transportaţi la Centrul Nefrolmed din municipiul Alexandria, ca urmare a măsurilor stabilite de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman în urma avertizărilor meteorologice de cod galben.
Potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES de DSP, alţi 16 pacienţi care au nevoie de dializă au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, unde au fost aduşi prin Serviciul de Ambulanţă Teleorman în condiţiile unor drumuri cu circulaţie îngreunată.
În cazul femeilor gravide, la termen, s-a cerut medicilor de familie supravegherea permanentă a acestora, dispunându-se internarea de urgenţă, se mai precizează în comunicat. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pacienţii cu dialize din judeţul Teleorman, în atenţia autorităţilor sanitare Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman a întocmit, conform planului judeţean pentru situaţii de urgenţă, o listă cu persoanele din mai multe localităţi rurale care fac dializă la spitalul din municipiul Alexandria, în condiţiile în care judeţul se află sub incidenţa codului portocaliu de viscol...
Teleorman: Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut Alexandria, 27 dec /Agerpres/ - Numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă Teleorman a crescut în ultimele zile, media de 150 de apeluri urgente fiind mai mare decât în alte perioade de pe parcursul acestui an.
Teleorman: Persoane cu degerături au fost internate în spitale Şase cazuri de hipotermie au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă Teleorman în ultimele 48 de ore, cinci dintre acestea fiind internate la spitalele din Alexandria, Videle şi Roşiorii de Vede cu degerături de gradul I şi II la ambele membre inferioare, se arată într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES...
Comunicat de presă - ISU Teleorman Gestionarea situaţiilor de urgenţă de la nivelul judeţului Teleorman
Teleorman: Numeroase solicitări la Ambulanţă, dar nu pentru victime ale caniculei Peste 440 de solicitări s-au înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute la Serviciul de Ambulanţă şi la SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, se arată într-un comunicat remis luni AGERPRES de Direcţia de Sănătate Publică Teleorman.
Teleorman: Numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă a crescut Aproximativ 480 de solicitări s-au înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute la Serviciul de Ambulanţă Teleorman şi SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în condiţiile în care temperaturile au depăşit în judeţul din sudul ţării 40 de grade Celsius. De asemenea, indicele temp...