Cele mai citite
 


Şomerii bucureşteni au la dispoziţie peste 500 de posturi vacante
sâmbătă, 4 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 510 posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, cu 78 mai multe faţă de săptămâna trecută.
Potrivit datelor centralizate de AMOFM, dintre cele 277 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (63) sunt pentru confecţioner-asamblor articole din textile, iar pentru confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice şi pentru agent dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie - câte 50. Se mai caută 38 de agenţi de securitate.
Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 85 de locuri vacante. Cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru operator vânzări prin telefon (19), referent (7) şi agent de vânzări (5).
Un număr de 101 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, printre care se află 10 pentru asistenţi medicali generalişti, nouă pentru medici specialişti, cinci pentru programatori şi trei pentru consilieri juridici.
Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă în total 47 posturi libere, între care: pentru paznici (12), iar pentru curieri, ambalatori manuali şi spălători de vehicule - câte 10.
Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 510 de locuri de muncă vacante sunt invitate să contacteze agenţiile de sector ale AMOFM Bucureşti.
Serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau serviciu este gratuit.
Potrivit legii, AMOFM Bucureşti are obligaţia de a identifica locurile de muncă vacante la angajatori şi de a le face cunoscute persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.AGERPRES/(AS-Daniel Cocoru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ANOFM: Aproape 6.100 de locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 13 - 19 ianuarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 6.088 de locuri de muncă vacante pentru perioada 13 - 19 ianuarie 2012, cu 2.251 mai multe decât săptămâna precedentă, informează, vineri, ANOFM.
AMOFM oferă şomerilor bucureşteni peste 400 de posturi vacante Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 413 posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti în perioada 12 - 18 ianuarie, cu 177 mai multe comparativ cu cele oferite săptămâna trecută.
ANOFM: Peste 7.700 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 20 - 26 ianuarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.782 locuri de muncă vacante pentru perioada 20-26 ianuarie 2012, cu 1.694 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
Bacău:Prima promoţie de asistenţi medicali comunitari din programul de incluziune socială al UNICEF, gata de muncă Un număr de 35 de asistenţi medicali comunitari au finalizat, marţi, cursurile speciale organizate pentru derularea în judeţul Bacău a unui amplu proiect de ,,Incluziune socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunităţii', susţinut de UNICEF România şi Consiliul Judeţean şi cofinanţat...
Iaşi: 4.000 de locuri de muncă în străinătate oferite la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice Iaşi, 27 nov /Agerpres/ - Sute de persoane, medici, rezidenţi sau asistenţi medicali au venit, sâmbătă, la cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice organizat la Iaşi, în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă în clinici şi spitale din alte state europene printre...
Peste 2.000 de cadre medicale au trecut pragul Târgului Internaţional de Cariere Medicale Peste 2.000 de medici tineri şi medici cu experienţă, farmacişti, asistenţi medicali, dentişti, studenţi la medicină sau proaspeţi absolvenţi au vizitat sâmbătă şi duminică Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice - se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.