Cele mai citite
 


Brăila: Nouă drumuri judeţene blocate parţial; bac-urile circulă doar pentru urgenţe medicale
duminică, 5 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Circulaţia rutieră este parţial închisă pe nouă drumuri judeţene din Brăila, iar traversarea Dunării cu bac-urile se face doar pentru urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
Sunt parţial închise circulaţiei DJ 203 limita judeţului Buzău - Galbenu - Făurei - Ulmu, DJ 203A Galbenu - Vişani - Plăsoiu, DJ 203T Jirlău - Vişani, DJ 203S Surdila Găiseanca - Făurei, DJ 203N Ulmu - Jugureanu, DJ 211 pe tronsoanele Dudeşti - Tătaru - Roşiori şi DN 2B - Bordei Verde - Zăvoaia, DJ 211C Tătaru - Colţea - Ciocile, DJ 211D Roşiori - Florica - Colţea, DJ 211A Bordei Verde - Viziru şi DJ 203 limita judeţului Buzău - Galbenu - Făurei.
DN 22 Brăila - Râmnicu Sărat şi DN 2B Brăila sunt închise pe teritoriul judeţului Buzău, iar pe teritoriul judeţului Brăila circulaţia este restricţionată pentru autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
Traversările Dunării cu bac-urile se fac pe la trecerile spre IMB şi localitatea Smârdan din judeţul Tulcea pentru urgenţe medicale. Pe fluviul Dunărea curg sloiuri pe o suprafaţă de aproximativ 90%. Toate localităţi sunt alimentate cu energie electrică.
Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI Tulcea a fost solicitat vineri în comuna Măraşu din Insula Mare a Brăilei, pentru salvarea unei femei de 42 de ani, care pierdea foarte mult sânge ca urmare a unui avort făcut în urmă cu două săptămâni şi a unui bărbat, care şi-a tăiat un deget cu toporul.
Tot din Insula Mare a Brăilei, comuna Frecăţei, unde locuitori sunt izolaţi având în vedere că Dunărea este acoperită aproape în totalitate cu sloiuri de gheaţă, sâmbătă s-a solicitat intervenţia elicopterului MAI, pentru transportarea la spital a unei femei în vârstă cu multiple afecţiuni.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila a amplasat filtre de informare la ieşirea din municipiul Brăila pe DN 2B, DN 21, DN 22, DN 23 şi în localităţile Bărăganu, Mihai Bravu, Cuza Vodă, Surdila Greci şi Gradiştea. AGERPRES/(AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Zece drumuri judeţene blocate parţial, patru localităţi fără curent şi 195 de şcoli închise Zece drumuri judeţene sunt blocate parţial în Brăila, patru localităţi au rămas fără curent, 195 de şcoli sunt închise, iar traversarea Dunării cu bac-urile se face doar pentru urgenţe medicale, localităţile din Insula Mare a Brăilei fiind izolate,a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă,...
Brăila: Autospecială de cercetare nucleară, biologică şi radiologică, în dotarea ISU Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila a fost dotat cu o autospecială de cercetare nucleară, biologică şi radiologică (CNBR), pentru a interveni în cazul în care apar probleme legate de transportul deşeurilor nucleare pe Dunăre.
Brăila: ISU va primi o autospecială de cercetare nucleară, biologică şi radiologică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va fi dotat pe 15 aprilie cu o autospecială de cercetare nucleară, biologică şi radiologică (CNBR), pentru a interveni în cazul în care apar probleme legate de transportul deşeurilor nucleare pe Dunăre, după cum a declarat marţi, pentru AGERPRES,...
Tulcea: Intervenţii medicale cu elicopterul în comunităţi greu accesibile Elicopterul Unităţii Speciale de Aviaţie (USA) Tulcea a preluat, marţi dimineaţa, două urgenţe medicale din localităţi greu accesibile, una dintre paciente ajungând deja în condiţii de siguranţă la spitalul din municipiu.
Brăila: Nouă localităţi din judeţ sunt în continuare fără curent electric Nouă localităţi din judeţul Brăila sunt în continuare fără curent electric, după cum a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Brăila: Un sector de drum naţional şi nouă sectoare de drumuri judeţene, închise din cauza vizibilităţii reduse Un sector de drum naţional şi nouă sectoare de drumuri judeţene sunt închise din cauza vizibilităţii reduse, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.