Cele mai citite
 


Prahova: Maşini off road, puse la dispoziţia SAJ de doi ploieşteni
vineri, 3 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ploieşti, 3 feb /Agerpres/- Două maşini off road care au capacitatea de a merge pe orice tip de teren au fost puse la dispoziţia Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova de doi ploieşteni care au dorit, astfel, să faciliteze accesul medicilor la bolnavii aflaţi în zonele cu probleme ale judeţului, în condiţii de zăpadă şi viscol.
Conform datelor oferite de directorul SAJ, Daniel Nicolae, o primă intervenţie la care a fost folosită una dintre cele două maşini a avut loc chiar vineri, în localitatea prahoveană Meri, din comuna Drăgăneşti, unde ambulanţa a fost solicitată pentru o persoană care suferea de insuficienţă respiratorie.
Cei doi proprietari ai maşinilor însoţesc autospecialele SAJ până unde acestea pot înainta, după care preiau echipajul medical din acel punct până la destinaţie, astfel ca bolnavii să poată beneficia de îngrijiri de specialitate. AGERPRES/(AS- Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Ambulanţă implicată într-un accident la Ploieşti; cinci persoane, între care asistenta şi pacientul, rănite Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecţie din zona de nord a Ploieştiului şi în care au fost implicate o ambulanţă a Serviciului Judeţean Prahova, aflată în misiune, şi un autoturism.
Prahova: Peste o mie de solicitări la Ambulanţă în perioada sărbătorilor; pe primul loc - afecţiunile digestive Ploieşti, 3 mai/ Agerpres/- Peste o mie de solicitări către Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova au fost înregistrate în perioada sărbătorilor pascale, pe primul loc în topul afecţiunilor pentru care a fost nevoie de intervenţia medicilor aflându-se cele digestive.
Prahova: Peste 300 de solicitări la Ambulanţă, în prima zi de Paşte Ploieşti, 6 mai /Agerpres/- Peste 300 de solicitări au fost înregistrate, duminică, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, câteva zeci dintre acestea vizând cazuri de dureri abdominale cauzate de alimentaţie.
Elicopterul SMURD - solicitat din cauza drumurilor impracticabile pentru preluarea unei prahovence suspectată de infarct Ploieşti, 14 feb /Agerpres/- O femeie de 63 de ani din Boldeşti-Grădiştea, care a solicitat, marţi, intervenţia ambulanţei, a fost preluată de către un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, accesul în această localitate prahoveană fiind foarte dificil din cauza...
ALERTÃ Prahova: Autocar implicat în accident pe DN 1; patru morţi şi patru persoane încarcerate Ploieşti, 5 feb /Agerpres/- Patru persoane au decedat, iar alte patru au rămas încarcerate, în urma unui accident rutier care a avut loc, vineri dimineaţă, pe DN 1, la Strejnic, autorităţile punând în aplicare planul roşu de intervenţie.
Prahova: Ambulanţă SMURD implicată într-un accident rutier la Ploieşti O ambulanţă SMURD a fost implicată marţi într-un accident rutier care a avut loc în municipiul Ploieşti, unul dintre cei care formau echipajul fiind rănit.