Cele mai citite
 


Brăila: Zece drumuri judeţene blocate parţial, patru localităţi fără curent şi 195 de şcoli închise
marţi, 7 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Zece drumuri judeţene sunt blocate parţial în Brăila, patru localităţi au rămas fără curent, 195 de şcoli sunt închise, iar traversarea Dunării cu bac-urile se face doar pentru urgenţe medicale, localităţile din Insula Mare a Brăilei fiind izolate,a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, într-un comunicat remis luni.
Sunt blocate parţial DJ 203 Galbenu - Jirlău - Făurei - Ulmu, DJ 211 Dudeşti - Tătaru - Roşiori,DJ 211C Ciocile - Colţea - Tătaru, DJ 211D Roşiori -Florica - Colţea, DJ 211A Viziru - Bordei Verde, DJ 221 Cazasu - Gemenele - Şiţeşti - Rîmnicelul, DJ 202 A Gradiştea - Racoviţa, DJ 203 A Galbenu - Drogu - Vişani, DJ 211 Bordei Verde - Lişcoteanca şi DJ 211 B Bărăganu - Victoria. Pe drumurile judeţene se acţionează cu 13 utilaje.
Se fac traversări cu bac-urile la trecerile spre IMB şi localitatea Smârdan din judeţul Tulcea, în condiţii de iarna pentru urgenţe medicale. Pe fluviul Dunărea curg sloiuri pe o suprafaţă de 95% şi exisgtă pe o suprafaţă de 30 m pod de gheaţă la mal.
Patru localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică, respectiv Roşiori, Colţea, Florica şi Tătaru, iar 195 de unităţi de învăţământ din judeţ nu desfăţoară cursuri. Se învaţă doar în unităţile de învăţământ din municipiu.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila a amplasat filtre de informare la ieşirea din municipiul Brăila pe DN 2B, DN 21, DN 22, DN 22B, DN 23 şi în localităţile Bărăganu, Viziru, Mihai Bravu, Cuza Vodă, Surdila Greci şi Gradiştea. AGERPRES/(AS-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Nouă drumuri judeţene blocate parţial; bac-urile circulă doar pentru urgenţe medicale Circulaţia rutieră este parţial închisă pe nouă drumuri judeţene din Brăila, iar traversarea Dunării cu bac-urile se face doar pentru urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
Drumuri naţionale blocate din cauza zăpezii; opt decese şi şcoli închise din cauza gerului Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) informează că mai sunt blocate din cauza zăpezii 13 drumuri naţionale în judeţele Buzău, Giurgiu, Tulcea şi Vrancea şi 43 de drumuri judeţene în Ialomiţa, Brăila, Buzău, Călăraşi, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Tulcea şi Vrancea.
ISU Brăila: Acordarea asistenţei de urgenţă, întârziată de necontractarea serviciului pentru deszăpezirea drumurilor Acordarea asistenţei medicale de urgenţă în iarna care s-a abătut asupra judeţului Brăila la sfârşitul lunii decembrie a fost întârziată din cauză că, la nivelul Consiliului Judeţean Brăila, nu a fost închiat un contract încheiat pentru deszăpezirea drumurilor judeţene, potrivit unui raport făcut public...
Brăila: Nouă localităţi din judeţ sunt în continuare fără curent electric Nouă localităţi din judeţul Brăila sunt în continuare fără curent electric, după cum a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Tulcea: Intervenţii medicale cu elicopterul în comunităţi greu accesibile Elicopterul Unităţii Speciale de Aviaţie (USA) Tulcea a preluat, marţi dimineaţa, două urgenţe medicale din localităţi greu accesibile, una dintre paciente ajungând deja în condiţii de siguranţă la spitalul din municipiu.
Brăila: Consilierii judeţeni au aprobat cumpărarea de urgenţă a două şenilate Consilierii judeţeni brăileni au aprobat cumpărarea de urgenţă a două şenilate, după ce Brăila s-a aflat de două ori în ultima săptămână sub Cod Roşu de viscol şi ninsoare, iar zeci de localităţi din judeţ au rămas blocate în nămeţi pentru că dotarea cu utilaje de intervenţie în caz de urgenţă s-a dovedit...