Cele mai citite
 


Buzău: Doi bolnavi au ajuns la spital cu un autospecială a Armatei
marţi, 7 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două bolnavi, un poliţist din Balta Albă şi o gravidă din Râmnicelu, au ajuns luni dimineaţa la Spitalul municipal Râmnicu Sărat după un drum de aproape 20 de ore prin nămeţi.
"Autovehiculul militar s-a blocat în nămeţii înalţi de peste trei metri după primii 10 kilometri în apropiere de comuna Boldu, a fost nevoie de intervenţia a trei utilaje de deszăpezire de la drumuri naţionale, două freze şi o lamă, pentru a parcurge următorii 20 de kilometri şi a ajunge la bolnavi", a declarat şeful ISU Buzău, lt.col.Dănuţ Nicolae.
Iniţial, autospeciala şenilată aparţinând Unităţii mecanizate din Focşani a plecat duminică la prânz spre localitatea Balta Albă unde era aşteptată de un bărbat de 47 de ani, poliţist în comună, care suferise un preinfarct, şi o bătrână de 67 de ani, bolnavă de astm, dar în final vehiculul s-a întors spre dimineaţă la Spitalul municipal din Râmnicu Sărat cu poliţistul cu probleme cardiace şi cu o gravidă din comuna Râmnicelu, nu înainte ca medicii să lase medicamentele necesare femeii bolnave de astm. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O autospecială cu şenile a armatei încearcă să ajungă la doi bolnavi în stare gravă în judeţul Buzău O autospecială cu şenile de la o unitate militară din Focşani a fost solicitată duminică să preia doi bolnavi, un poliţist de 47 de ani şi o pensionară de 67 de ani, din comuna buzoiană Balta Albă, localitate izolată de aproape o săptămână din cauza zăpezii.
Buzău:13 elevi de la şcoala gimnazială Joiţa, internaţi la Spitalul municipal Râmnicu Sărat În urma triajului epidemiologic, efectuat miercuri la prânz de cadrele medicale de la Spitalul municipal Râmnicu Sărat, 13 elevi de la şcoala gimnazială Joiţa, comuna buzoiană Ziduri au fost internaţi cu suspiciunea de toxiinfecţie alimentară.
Buzău: Gravidă preluată cu autoşenilata dintr-o zonă închisă circulaţiei rutiere O femeie gravidă din localitatea buzoiană Râmnicelu, zonă închisă circulaţiei rutiere din cauza condiţiilor meteo, a fost preluată duminică dimineaţa cu o autospecială şenilată şi transportată la maternitate.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Buzău: Incendiu la Spitalul municipal Râmnicu Sărat Buzău, 20 mar /Agerpres/ - Un incendiu provocat de un scurtcircuit la un televizor în urma căruia bolnavii au fost evacuaţi a izbucnit duminică la Spitalul municipal Râmnicu Sărat.
Buzău: 17 elevi transportaţi la spital cu suspiciunea de intoxicaţie alimentară Buzău, 16 mar/Agerpres/- 17 elevi de la şcoala Joiţa, comuna buzoiană Ziduri, din clasele V-VIII, au fost transportaţi miercuri la Spitalul municipal Râmnicu Sărat cu suspiciunea de intoxicaţie alimentară după ce ar fi consumat cornul şi laptele primit în cursul dimineţii.