Cele mai citite
 


Demi Moore, din nou internată într-un centru de dezintoxicare
marţi, 7 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Demi Moore a lăsat în urmă viaţa trepidantă de la Hollywood şi face din nou o cură de dezintoxicare. Semnalul de alarmă a fost tras la sfârşitul lui ianuarie, când actriţa s-a simţit rău, scrie Voici.
Foarte slabă încă de acum câteva luni, aşa cum o arată ultimele ei apariţii publice, Demi Moore nu a vrut să facă cură de dezintoxicare. Totuşi, potrivit E! Online, vedeta americană s-a internat la Circle Lodge din Sundance, centru de dezintoxicare din Utah. 'Ştie că se află într-o situaţie gravă şi că are nevoie de ajutor. Dezintoxicarea este singurul lucru pe care-l poate face acum', a declarat un apropiat al ei site-ului american. 'Este complet izolată şi vorbeşte doar cu câteva persoane', a adăugat sursa. Alte actriţe care au trecut prin centrul de dezintoxicare sunt Lindsay Lohan, Eva Mendes şi Mary-Kate Olsen.

De la despărţirea de Ashton Kutcher, Demi Moore trece printr-o perioadă dificilă. La sfârşitul lunii trecute s-a simţit rău şi a trebuit să fie internată la spital. O sursă a declarat atunci US Magazine: 'Toţi credeau că o să moară. A fost îngrozitor.'

Până când Demi Moore îşi va reveni, Bruce Willis se va ocupa de copii. El a organizat chiar o petrecere pentru cei 18 ani ai uneia din fete, Tallulah, la vila sa din Beverly Hills.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ANA: Furnizorii de servicii de dezintoxicare se pot înscrie online pentru a fi găsiţi mai uşor de pacienţii dependenţi Mai multe instituţii care asigură servicii de dezintoxicare sau tratamente psihiatrice s-au înregistrat, în ultimele şase luni, într-o aplicaţie online pe site-ul Agenţiei Naţionale Antidrog pentru ca toţi pacienţii dependenţi de droguri sau alcool să ştie unde să se adreseze pentru tratament, precizează...
Un centru de dezintoxicare olandez îşi tratează pacienţii cu...bere O clinică olandeză care tratează pacienţi alcoolici a dezvoltat o metodă de combatere a alcoolismului pe bază de bere. Psihiatrul centrului spune că scopul este să-i facă pe pacienţi să bea bere în cantităţi mici, relatează site-ul closermag.fr.
Treisprezece pacienţi dintr-un centru de dezintoxicare asasinaţi în Mexic Treisprezece persoane internate într-un centru de dezintoxicare au fost împuşcate mortal duminică seară în Mexic, lângă Tijuana, la frontiera californiană a Statelor Unite, a precizat pentru AFP un reprezentant al poliţiei locale, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.
Sfaturi pentru alcoolici in recuperare: Primul Craciun fara alcool Majoritatea persoanelor doresc sa isi petreaca Craciunul alaturi de familie, ceea ce e normal. Insa pentru cei care se recupereaza in urma dependentei sau care au fost externate de curand dintr-un centru de dezintoxicare, acest lucru poate reprezenta o provocare. Aceste persoane sunt vulnerabile...
Platforma online “Tratamentul meu este alegerea mea” a ajuns și în România „My Treatment My Choice” (“Tratamentul meu este alegerea mea”) este o platformă online, rezultatul colaborării dintre mai multe grupuri de suport dedicate persoanelor care consumă heroină și opioide şi organizaţii ce se ocupă de tratamentul acestora din Europa.
Primul Centru privat de excelenţă în tratarea cancerului din România Primul Centru Privat de Excelenţă în Tratarea Cancerului din România - OncoFort - va fi lansat, în luna august, în România şi va reuni în premieră radioterapie, chimioterapie şi consult de specialitate internaţional,anunţă, printr-un comunicat remis marţi AGERPRES, Gral medical.