Cele mai citite
 


Dolj: Conducerea Spitalului Municipal 'Filantropia' din Craiova a introdus taxă de 3 lei pentru fiecare vizitator
marţi, 7 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Municipal 'Filantropia' din Craiova a hotărât, pentru creşterea veniturilor unităţii, să introducă începând cu această lună mai multe taxe atât pentru bolnavi, cât şi pentru rudele acestora, cum ar fi achitarea unei sume de trei lei de către fiecare persoană care îşi vizitează o rudă bolnavă în afara programului de vizite.
Potrivit directorului Spitalului Muncipal 'Filantropia', George Bogdan Ungureanu, conducerea spitalului a mai stabilit, ca pe lângă taxa de trei lei pentru fiecare vizitator, să fie percepută şi o taxă de parcare de 5 lei pentru vizitatorii care doresc să îşi lase autoturismele în curtea unităţii.
'Prin aceste măsuri dorim să mai sporim contribuţiile la veniturilor spitalului, pentru că această perioadă de criză se resimte foarte mult şi în sănătate. Din câte ştiu eu, această decizie au mai luat-o şi alte spitale din ţară', a declarat, luni, directorul Spitalului Municipal 'Filantropia' din Craiova.
În afara taxelor pentru vizitatori, conducerea spitalului craiovean a mai hotărât că pacienţii trebuie să achite 30% din contravaloarea unui examen tomografic sau rezonanţă magnetică, iar cei care se internează peste numărul de persoane pentru care spitalul are contract CAS trebuie să achite pe zi 10 lei pentru cazare şi 5 lei pentru masă. AGERPRES/(AS-Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Dolj: Au început înscrierile pentru admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie Craiova Craiova, 11 iul /Agerpres/ - Înscrierile pentru concursul de admitere din acest an au început, vineri, la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova la toate facultăţile: Medicină, Medicină dentară, Farmacie şi Facultatea de Moaşe.
Dolj: Doi studenţi de la Facultatea de Medicină Dentară Craiova, câştigătorii premiilor I şi III la concursul naţional de ceramică Doi studenţi din anul II de la Facultatea de Tehnică Dentară din Craiova au câştigat premiile I şi III la concursul naţional de ceramică ce a avut loc în această perioadă în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a manifestărilor ştiinţifice "Zilele Tehnicii Dentare 2013", desfăşurată la Sinaia.
Dolj: CAS poartă discuţii cu medicii de familie Craiova, 8 ian /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Dolj i-a invitat, vineri, la discuţii atât pe reprezentanţii Societăţii Naţionale de Medicină Generală din România - filiala Dolj, cât şi pe cei ai Patronatului Medicilor de Familie, după ce medicii de familie din Dolj au anunţat, joi, că...
Dolj: Peste 2.000 de persoane au fost muşcate de câini în acest an La Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Craiova au ajuns în acest an 2.055 de persoane muşcate de câini cărora le-a fost administrat vaccinul antirabic. Potrivit reprezentanţilor spitalului, o parte din aceste persoane erau copii.
Dolj: Celulă de criză şi anchetă internă la DGASPC după ce doi tineri s-au sinucis Craiova, 7 dec /Agerpres/ - Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj a demarat o anchetă internă, iar la nivelul instituţiei s-a constituit o celulă de criză după ce o fată de 13 ani şi un băiat de 19 ani, ambii aflaţi în case de tip familial ale instituţiei...