Cele mai citite
 


Marius Militaru (MAI): Circulaţia este întreruptă pe 48 de drumuri naţionale
marţi, 7 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Circulaţia este întreruptă pe 48 de drumuri naţionale, din cauza condiţiilor meteorologice, a afirmat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), Marius Militaru, conform datelor de la ora 10.00.
Militaru a spus că începând de duminică, de la ora 18.00, s-a închis reţeaua de drumuri naţionale din judeţele: Galaţi, Brăila, Ialomiţa, Vrancea, Buzău, Tulcea şi Călăraşi.
Purtătorul de cuvânt al MAI a precizat că, potrivit datelor de la ora 10.00, sunt restricţii pentru traficul greu pentru 3,5 tone pe A2, DN2, DN2 C, DN2 A, DN3, precum şi restricţii pentru traficul greu de peste 7,5 tone pe trei drumuri naţionale - DN 1 A, DN 2 şi DN 10.
Marius Militaru a informat că două linii ferate sunt blocate din cauza vremii şi că traficul fluvial-maritim se desfăşoară în condiţii dificile la Tulcea, Galaţi şi Brăila, însă nu sunt aeroporturi închise.
Purtătorul de cuvânt al MAI a afirmat că, la nivel naţional, 1.556 de unităţi de învăţământ sunt închise temporar, luni, din cauza condiţiilor meteorologice. Militaru a precizat că este vorba despre 1.383 de şcoli generale, 168 de licee şi cinci unităţi de învăţământ superior.
"Pentru astăzi avem forţe angrenate peste 3.700 de cadre care vor interveni cu 1283 de autospeciale", a declarat purtătorul de cuvânt al MAI.
Potrivit acestuia, forţele de intervenţie ale MAI, în cooperare cu celelalte structuri reprezentante în comandamentul naţional de urgenţă, au desfăşurat 1.319 de intervenţii pentru îndeplinirea mai multor tipuri de misiuni şi s-a primit sprijin din partea Ministerului Apărării Naţionale, astfel că o autospecială şenilată aparţinând Diviziei 2 a intervenit pentru preluarea a doi pacienţi din localităţile Balta Albă şi Râmnicelu din judeţul Buzău. AGERPRES (A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Drumuri naţionale blocate din cauza zăpezii; opt decese şi şcoli închise din cauza gerului Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) informează că mai sunt blocate din cauza zăpezii 13 drumuri naţionale în judeţele Buzău, Giurgiu, Tulcea şi Vrancea şi 43 de drumuri judeţene în Ialomiţa, Brăila, Buzău, Călăraşi, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Tulcea şi Vrancea.
MApN a transportat 496 de tone de alimente haine şi apă către populaţia din 114 localităţi Ministerul Apărării Naţionale a transportat, până joi la prânz, 496 de tone de alimente, haine şi apă, cu elicoptere şi autocamioane militare, către populaţia din 114 localităţi, situate în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Teleorman, Vrancea, Dâmboviţa şi Galaţi, în baza solicitărilor...
Brăila: Autospecială de cercetare nucleară, biologică şi radiologică, în dotarea ISU Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila a fost dotat cu o autospecială de cercetare nucleară, biologică şi radiologică (CNBR), pentru a interveni în cazul în care apar probleme legate de transportul deşeurilor nucleare pe Dunăre.
Brăila: ISU va primi o autospecială de cercetare nucleară, biologică şi radiologică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va fi dotat pe 15 aprilie cu o autospecială de cercetare nucleară, biologică şi radiologică (CNBR), pentru a interveni în cazul în care apar probleme legate de transportul deşeurilor nucleare pe Dunăre, după cum a declarat marţi, pentru AGERPRES,...
Brăila: Echipamante de peste 50 milioane de lei pentru Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea de Sud-Est Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Regiunea de Sud-Est vor fi dotate cu echipamente de ultimă generaţie în valoare de peste 50 de milioane de lei, în baza unui proiect cu fonduri europene, care a fost lansat vineri, la Brăila.
Galaţi: Aproape 52 milioane lei pentru echipamente necesare situaţiilor de urgenţă în şase judeţe Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi, alături de alte cinci autorităţi judeţene deliberative, în calitate de membru fondator al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Sud-Est pentru Situaţii de Urgenţă (ADISESU), a lansat, miercuri, activităţile din cadrul proiectului ''Achiziţionare echipamente specifice...