Cele mai citite
 


Olt: Şeful DSP Olt numit director la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina
marţi, 7 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Olt, Andrei Iordache, a fost numit luni manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina, după ce fostul manager, Nicu Vladu, a demisionat pentru a putea candida la fotoliul de primar al municipiului Caracal.
Vladu face parte din PDL şi potrivit preşedintelui PDL Olt, Darius Vâlcov, un candidat la fotoliul de primar al unei localităţi nu se poate ocupa şi de campanie electorală şi de pregătirea alegerilor dar în acelaşi timp şi de conducerea unui spital de mărimea celui de la Slatina.
Demisia lui Vladu a fost vehiculată de mai multe luni, după ce administratorul spitalului din Slatina, Consiliul Judeţean Olt, prin vocea preşedintelui Paul Stănescu, a anunţat în toamna anului 2011 că funcţia lui Nicu Vladu la spital depinde de îndeplinirea a 21 de măsuri de îmbunătăţire a calităţii serviciilor oferite de unitatea sanitară. Respectivele măsuri aveau termen limită de realizare sfârşitul anului 2011 însă nu au fost finalizate până la acea dată.
Andrei Iordache, noul manager, numit în funcţie luni, de preşedintele Consiliului Judeţean Olt, afirmă că obiectivele mandatului său vor fi stabilite în urma unor discuţii cu personalul, atât cu cel medical cât şi cu cel administrativ, şi vor prezentate conducerii CJ Olt în următoarele două săptămâni.
Nicu Vladu, fostul manager, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în cele 20 de luni cât s-a aflat la conducerea spitalului a reuşit să scape instituţia de datorii şi în prezent spitalul este printre puţinele din ţară care nu au arierate deşi a avut un buget mai mic în 2011 decât în 2010.
Tot într-o conferinţă de presă, noul manager, a declarat că prima măsură pe care a luat-o luni, după numirea pe post, a fost reîncadrarea unui medic specialist în cardiologie, care demisionase din funcţie în luna noiembrie a anului trecut. AGERPRES/(A, AS, Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Produse expirate folosite la dezinfecţie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Olt au constatat că printre produsele folosite pentru dezinfecţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina se numără şi unele care aveau termenul de folosinţă expirat, potrivit declaraţiilor şefului DSP Olt, Andrei Iordache.
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina ar putea reduce valoarea contractelor cu furnizorii şi sporurile salariale Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Andrei Iordache, a declarat joi, pentru AGERPRES, că echipa de conducere a unităţii spitaliceşti are în vedere măsuri de reducere a cheltuielilor printre care renunţarea la tichete de masă, reduceri de sporuri şi micşorarea contractelor cu furnizorii...
Olt: Medicul Cornel Fulga de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost concediat Comitetul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, luni, desfacerea contractului de muncă al medicului de la Unitatea de Primiri Urgenţe Cornel Fulga, cercetat disciplinar după ce luna trecută un pacient în vârstă de 65 de ani a murit la spital fără a fi consultat.
Olt: Controale ale reprezentanţilor Guvernului, Curţii de Conturi şi DSP la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina O echipă din cadrul Corpului de Control al primului ministru efectuează începând de joi controale la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, unde verifică atât contractele de achiziţii cât şi activitatea echipei de conducere spitalului şi a compartimentelor administrative ale unităţii sanitare slătinene...
Olt: Campanie de infomare de Ziua Mondială a Sănătăţii Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt încep joi o amplă campanie de informare în rândul personalului medical, dar şi al pacienţilor privind rezistenţa microbilor la tratamentele cu antibiotice şi antimicorbiene, unul din scopurile campaniei fiind şi o mai bună depistare şi raportare...
Olt: Cardiolg din Slatina suspendat pentru că a tratat de infarct un pacient care nu avea această afecţiune Unui cardiolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina i-a fost suspendat contractul de muncă începând de miercuri după ce medicul respectiv a tratat timp de două zile de infarct un pacient care nu suferea de această afecţiune.