Cele mai citite
 


Peste 1.200 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti în ultimele 24 de ore
marţi, 7 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 1.290 de solicitări, dintre care 75 pentru cod galben şi roşu, a declarat luni pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul institutului.
Cod roşu înseamnă urgenţele care pun în pericol viaţa, adică urgenţe majore, iar cod galben sunt cazurile care sunt urgenţe, dar nu pun în pericol viaţa, a spus dr. Alis Grasu.
Un număr de 15 solicitări au fost pentru traumatisme prin cădere pe gheaţă, 42 pentru fracturi, entorse, luxaţii, iar la adăposturi au fost duse 53 de persoane.
În ceea ce priveşte consultaţiile de urgenţă la domiciliu, medicul a spus că se ajunge mai greu la aceste cazuri şi a făcut apel către populaţie să aibă răbdare şi să înţeleagă situaţia.
Dr. Alis Grasu a menţionat că nu au fost probleme cu ambulanţele, acestea fiind echipate corespunzător - cu lopeţi, spărgătoare de gheaţă, saci cu nisip şi sare. Serviciul de Ambulanţă colaborează foarte bine cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.
Medicul atrage atenţia ca deplasările populaţiei să fi reduse, acestea să se facă doar atunci când este absolut necesar şi cu o îmbrăcăminte adecvată, ciorapi de bumbac sau lână, fular pentru protecţia gâtului, mănuşi, căciulă şi a insistat asupra unei alimentaţii corespunzătoare cu proteine, lichide calde şi să se evite consumul de alcool. AGERPRES/(A-Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 1100 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă în ultimele 24 de ore La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov au fost înregistrate de vineri dimineaţă şi până sâmbătă, ora 8,00, 1118 solicitări, a declarat pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu managerul instituţiei.
SABIF: 1.243 de solicitări, în ultimele 24 de ore; 56 - suspiciuni de fracturi, entorse, luxaţii Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.243 de solicitări, dintre acestea 638 reprezentând urgenţe de cod roşu şi galben, a declarat miercuri pentru AGERPRES managerul instituţiei, medicul Alis Grasu.
Serviciul de ambulanţă s-a confruntat cu un număr mare de solicitări La Serviciul de Ambulanţă al municipiului Bucureşti şi Ilfov au fost înregistrate, până la ora 18,00, un număr de 745 de solicitări, dintre care 394 pentru urgenţe, a declarat pentru AGERPRES dr. Alice Grasu, managerul Ambulanţei.
SABIF: 1.299 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.299 de solicitări, dintre acestea 697 fiind cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 1.242 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore, de luni de la ora 8,00 până marţi la ora 8,00, un număr de 1.242 de solicitări, dintre acestea 627 reprezentând cazuri grave şi foarte grave, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.
SABIF: 1.392 de solicitări, în ultima perioadă; dintre acestea, 763 - urgenţe Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat de miercuri, de la ora 11,00, până joi, la ora 12,00, un număr de 1.392 de solicitări, dintre acestea 763 fiind urgenţe de cod galben şi roşu, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.