Cele mai citite
 


Raed Arafat: E recomandat ca pacienţii care au nevoie de dializă să rămână în oraşele în care aceasta se face
marţi, 7 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a afirmat luni, într-o conferinţă de presă, că este recomandat ca pacienţii care au nevoie de dializă să rămână în oraşele în care aceasta se face.
"Noi am recomandat ca dializaţii, după şedinţele de dializă, să rămână în oraşele în care aceasta se face, să nu mai plece, pentru că pot fi înzăpeziţi şi blocaţi. Am înţeles că unii dializaţi refuză acest lucru şi insistă să se întoarcă la ei acasă, în ideea că după două zile din nou vine cineva să-i ia. Noi am solicitat să fie luate pe răspunderea lor declaraţii. Nu putem să-i blocăm să nu plece (...), declară persoana respectivă că pe propria răspundere pleacă şi refuză locul care este asigurat într-un spital sau într-un loc care îi este asigurat de autorităţi", a declarat Raed Arafat, care a făcut apel la populaţie să înţeleagă această situaţie.
În altă ordine de idei, secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Mihai Capră a spus referitor la localităţile izolate că, în funcţie de starea vremii, se încearcă asigurarea transportului alimentelor către operatorii economici din zonele respective. AGERPRES /(A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: 28 de persoane cu diverse probleme medicale au fost transportate vineri cu elicopterul Un număr de 28 de persoane au fost transportate vineri cu elicoptere, dintre care 14 trebuia să ajungă la şedinţe de dializă, a declarat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, într-o conferinţă de presă.
Raed Arafat: Până la această oră nu s-au înregistrat decese din cauza condiţiilor meteorologice Nu există informaţii despre vreun deces înregistrat din cauza condiţiilor meteorologice, a declarat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat într-o conferinţă de presă după şedinţa Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă organizat joi dimineaţă la sediul Ministerului Administraţiei...
Un copil în stare critică şi pacienţi care au nevoie de dializă, transportaţi cu elicoptere Un copil în stare critică şi pacienţi care au nevoie de dializă, au fost transportaţi, vineri, de elicoptere, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Raed Arafat: Mai multe persoane din localităţi rurale transportate la spital pentru dializă Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, vineri, la sediul MAI, că mai multe persoane din localităţile rurale care necesitau dializă au fost preluate de autorităţile de sănătate publică şi de serviciile de ambulanţă pentru a fi duse la spital.
Raed Arafat promite decontarea dializei bolnavilor cronici, susţine prefectul de Suceava Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a declarat pentru AGERPRES că a primit promisiuni din partea secretarului de stat din Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat că va fi modificat contractul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS)...
Raed Arafat: Dializaţii din zone afectate de zăpadă nu vor primi ambulanţe pentru întoarcerea acasă Bucureşti, 9 feb /Agerpres/ - Persoanele dependente de dializă, din zonele afectate de zăpadă, care refuză să fie cazate la unităţile medicale unde li se face dializa nu vor primi ambulanţe pentru a fi readuşi acasă, a informat, marţi, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, la v...