Cele mai citite
 


Robin Gibb, diagnosticat cu cancer, se reface 'spectaculos'
marţi, 7 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Robin Gibb, membru al grupului Bee Gees, a stat în spital multă vreme după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. A fost o încercare dureroasă în viaţa muzicianului, care se pare că a rămas doar o amintire neplăcută, scrie 7sur7.be.
Muzicianul de 62 de ani a declarat la Radio 2 că se simte mult mai bine. 'Am fost tratat de un medic strălucit şi, ca să-l citez, rezultatele sunt spectaculoase', a spus el. Robin Gibb a spus chiar că se simte mai bine decât acum zece ani. 'Sunt activ, am poftă de mâncare, sistemul digestiv îmi funcţionează perfect. Dacă ar fi să aleg cum să mă simt până la sfârşitul vieţii, aş opta pentru acest moment', a declarat fericit Robin Gibb.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Operaţie de cancer la colon transmisă în direct prin utilizarea tehnologiei de realitate virtuală O operaţie de cancer la colon a fost transmisă în direct, joi, de un chirurg din Marea Britanie, utilizând tehnologia de realitate virtuală, care a dat privitorului senzaţia că se află chiar în sala de operaţie, relatează AFP, menţionând că acest procedeu poate contribui la formarea medicilor şi permite...
Sistemul digestiv - limba engleza Afla cum sunt digerate alimentele.
Carnea roşie trebuie consumată cu cartofi reci pentru reducerea riscului de cancer la colon (studiu) Consumul excesiv de carne roşie duce la un risc crescut de cancer la colon, dar o serie de alimente pot scădea acest efect, arată o echipă de cercetători de la Universitatea Flinders (Australia).
Consumul zilnic de cafea reduce riscul de recădere în cazurile de cancer de colon (studiu) Consumul zilnic de cafea cu cofeină creşte posibilitatea de a supravieţui unui cancer la colon şi protejează pacienţii trataţi deja de o revenire a acestei boli, susţine un studiu publicat în revista britanică 'Journal of the clinical Oncology', transmit AFP şi EFE.
Munca de birou: este absolut necesară alternarea poziţiilor şezând şi stat în picioare În urmă cu trei secole, Thomas Jefferson, unul dintre 'părinţii fondatori' ai SUA, lucra la biroul său stând în picioare. Potrivit France Presse, moda este pe cale să revină în SUA, unde din ce în ce mai mulţi experţi îşi exprimă îngrijorarea: să stai aşezat toată ziua în faţa biroului afectează grav...
UPDATE: Preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, a decedat miercuri dimineaţă Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, lider de aproape 10 ani al organizaţiei judeţene a PSD, a decedat miercuri dimineaţă, la ora 6,00, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, în urma unei boli incurabile.