Cele mai citite
 


Vaslui: O maşină a Salvării a rămas blocată în zăpadă
marţi, 7 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a rămas luni la amiază blocată în zăpadă, în timp ce se deplasa la un pacient cu accident vascular.
Potrivit medicilor de la SAJ Vaslui, salvarea trebuia să ajungă în localitatea Grăjdeni, dar din cauza ninsorii abundente şi a stratului foarte gros de zăpadă autosanitara a rămas blocată în nămeţi pe traseu.
Autorităţile vasluiene au luat decizia de a trimite în zona în care salvarea a rămas blocată un TAB pentru a prelua echipajul medical şi să-l transporte pe bolnav la spital.
''Maşina noastră a rămas blocată la aproximativ 12 kilometri distanţă de Grăjdeni, iar pentru a reuşi să ajungă la locul solicitării, SAJ Vaslui a cerut sprijinul armatei, care a trimis în zonă un TAB. Condiţiile meteorologice nefavorabile ne-au creat probleme astfel încât, cu tot efortul nostru şi al Primăriei, am rămas blocaţi în zăpadă. Am încercat inclusiv tractarea autosanitarei cu un tractor pus la dispoziţie de către primărie, însă zăpadă este mult prea mare pentru a ne putea descurca'', a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Doina Spiru. AGERPRES/(AS- Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Maşina Serviciului Judeţean de Ambulanţă, implicată într-un accident O maşină de intervenţie a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui a fost implicată luni după-amiază într-un accident pe raza localităţii Sârbi, în timp ce circula spre municipiul Bârlad.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.
Vaslui: Bărbat mort după ce ambulanţa nu a putut ajunge la el din cauza drumului blocat Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna vasluiană Albeşti a murit, miercuri, în aşteptarea ambulanţei care nu a putut interveni din cauza drumului blocat de zăpadă.
Vaslui: Ambulanţe blocate în zăpadă Salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui ajung marţi cu dificultate la pacienţi din cauza celor patru drumuri naţionale şi nouă drumuri judeţene blocate.
Vaslui: Salvarea şi un echipaj al ISU au rămas blocate în zăpadă în timp ce se deplasau la o urgenţă O autosanitară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui a rămas blocată în zăpadă miercuri dimineaţă, în timp ce se deplasa la o urgenţă în suburbia Bahnari a municipiului Vaslui.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident în timp ce transporta la spital un pacient O ambulanţă a fost implicată joi într-un accident rutier în timp ce transporta la Spitalul de Urgenţă din Vaslui un pacient.